Ik ben projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar sfeerfoto

Alsan kiest voor de professional

Je kiest als projectontwikkelaar toch ook voor de meest gespecialiseerde groothandel als professionele partner. 
Die partner willen wij graag voor jou zijn! 

Badkamer, keuken en technieken: 'All-in-one'! Jij en jouw klanten maken hun eigen keuzes bij één partner. Wij dragen daarbij zorg voor de klantenbegeleiding en de coördinatie in het hele proces. We vinden het belangrijk dat jij én jouw klant daarbij steeds naar een perfecte installatie wordt begeleid. 

Wij leveren je de gekozen materialen netjes verpakt, klaar voor montage op het afgesproken tijdstip en de gewenste plaats
Ook voor ons is de opleveringsdatum heilig!

Welkom & Enjoy !

Het bouwteam

Ontdek de voordelen van een bouwteam!

Lees meer

Trio werking

Kennis & dossier

Lees meer

Showrooms

Inspiratie, interieurexperts & jaren ervaring

Lees meer

All-in-one

badkamer, keuken & technieken

Lees meer

Join us 'The Alsay Way'

Meer ontdekken over Bouwwerken De Buck

Expertise

Nog meer expertise


Pharos Residence - Van der Poel

' Dromen aan zee '
Wonen in Pharos Residence is een buitenkans! Het biedt je het optimale woonklimaat, rust en luxe, te midden van de veelzijdigheid en dynamiek van de Zeeuws-Vlaamse kust. De schitterende appartementen zijn voorzien van veel glas en  riante terrassen, met op de bovenste verdieping enkele penthouses. Hier kan je op elk moment van de dag genieten van de zon én zicht op het water.

Meer om te ontdekken


Hotel & Residentie De Schelde - Cordeel

De beleving van de gast zal centraal staan, even als gastvrijheid, gastronomie en een huiselijke sfeer. Het hotel krijgt een volledig nieuw à la carte restaurant met zicht op zee en jachthaven. In dit sfeervolle restaurant kan je straks genieten van gastronomische specialiteiten. Gastronomie zal hier hoog in het vaandel staan, zoals je dat van Hotel de Schelde gewend bent. Het nieuwe Hotel de Schelde wordt eind 2021 / begin 2022 verwacht en zal gelegen zijn aan het mooiste zandstrand van Nederland met een unieke locatie aan een state of the Art jachthaven in Cadzand-Bad; het mooiste plekje van Cadzand-Bad.

Deze ontwikkeling is in samenwerking met architectenbureau Vanderbruggen, Lafoma projectontwikkeling, aannemersbedrijf Cordeel en Hotel de Schelde Beheer BV.

Meer om te ontdekkenStapelplein Gent - Urban Link & Acasa

Wonen in de stad, tussen water en groen. 
Hier woon je overal bij, in alle rust, op een toplocatie in de binnenstad. Je kijkt uit op het statige handelsdok, op parken en binnenpleintjes, en op een majestueuze wandelpromenade die je zó naar het centrum brengt. Het beste van twee werelden. 

Een prachtig project van ontwikkelaars Urban Link Group &

Meer om te ontdekken
Contact : 

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Splits e-mailadressen met een komma.