Trio werking

Bij elk project wordt een Dedicated Trio samengesteld. Dit trio wordt al vanaf de toewijzing van het project samengesteld en bestaat uit de accountmanager, een toonzaalverkoper (die gespecialiseerd is in badkamers en/of keukens) en een medewerker van de logistieke administratie. Dit team is nauw betrokken bij jouw project vanaf het allereerste begin en blijft op de hoogte van alle aspecten van het proces. Ze blijven constant met elkaar communiceren, waardoor ze een volledig overzicht hebben en snel kunnen schakelen indien nodig.

Voor jou als professional betekent dit team een warm welkom en begeleiding voor jouw klanten in de showroom. Ze zorgen voor een vlekkeloze opvolging van materialen, van bestelling tot levering, precies zoals afgesproken, op het juiste moment en op de juiste plaats. Het team is perfect op de hoogte en staat paraat om al jouw vragen snel te beantwoorden. De accountmanager blijft altijd jouw eerste aanspreekpunt en zorgt voor de volledige coördinatie, waardoor jij je kunt concentreren op de essentie van het project.


Dit toegewijde team staat garant voor een soepel verloop van jouw project, waarbij jouw behoeften en die van je klanten centraal staan.