badkamer

Ontdek onze badkamer partners

Bekijk ze hier

keuken

Ontdek onze keuken partners

Bekijk ze hier

technieken

Ontdek onze technieken partners

Bekijk ze hier

Installatiebedrijven waar we mee samenwerken

Denk je aan het bouwen van een nieuwe woning of is je huidige badkamer of verwarmingsinstallatie aan vernieuwing toe? Kijk hier en maak kennis met een aantal projecten van installatiebedrijven waar we mee samenwerken voor het realiseren van jouw droom!

Ontdekken

Projectontwikkelaars waar we mee samenwerken

We nemen je graag mee en laten je kennis maken met een aantal mooie realisaties in de projectontwikkeling waar we trotse leverancier zijn van badkamer, keuken & technieken.

Ontdekken

CRISTINA Rubinetterie - exclusief bij Alsan

Bij Cristina, een Italiaans design kraanmerk van badkamer- en keukenkranen, vind je vast de nodige inspiratie. Het assortiment blinkt uit door zijn puur minimalistisch design. Cristina wordt in Vlaanderen exclusief verdeeld door Alsan. Kom dus zeker eens langs in één van onze Alsan showrooms.

Ontdekken 

Pers & Media

Een overzicht van recente nieuwsberichten, persberichten en media-aandacht met betrekking tot het bedrijf. Hier vindt u de laatste ontwikkelingen, persmededelingen en interessante artikelen over Alsan en haar activiteiten.

Lees meer 

Planet

Bij Alsan hebben we een hart voor de natuur. Dat we onze gewoontes moeten aanpassen als we nog lang van onze planeet willen genieten staat al lang vast. Door anders te consumeren, recycleren, kiezen voor partners die ook duurzaam produceren zetten we stappen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Lees meer

Goede doelen

Alsan steunt heel wat goede doelen
Trots en dankbaar stellen wij er graag een aantal voor.

Lees meer

Welkom bij Alsan Enjoy !

Bij Alsan is ons doel om jouw ervaring te verrijken, of het nu gaat om het ontwerpen van je badkamer, keuken of technische aspecten. Wij geloven in het belang van plezier en streven ernaar om een glimlach op je gezicht te toveren. Of het nu gaat om interacties met ons personeel of klanten, bij Alsan draait alles om genieten! 

ENJOY

Ontdekken

Alsan lid van Techlink

Techlink vertegenwoordigt in België de beroepsfederatie van bedrijven die betrokken zijn bij diverse facetten van technisch onderhoud en energiebeheer in het veelzijdige ecosysteem van multifunctionele installaties. Dit omvat fabrikanten, distributeurs, installateurs en andere relevante partijen die actief zijn binnen dit domein. 

Techlink is een prominente stem in het maatschappelijke debat over de energietransitie in België, van fossiele naar hybride en hernieuwbare energiebronnen, inclusief energiebeheer, -opslag en betaalbaar comfort. 

Voor Alsan en Techlink is jouw comfort heel belangrijk

Contact : 

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Splits e-mailadressen met een komma.