Amsterdam


De trend " Amsterdam"  omarmt sobere en eenvoudige vormen. Zowel in de keuken als in de badkamer staat deze trend voor tijdloos design, gekenmerkt door minimalistische esthetiek en een bescheiden afwerking. In deze stijl draait alles om het creëren van een kalme en tijdloze sfeer, waarin eenvoud en functionaliteit de belangrijkste regels zijn.

In de keuken laat de trend "Amsterdam" zich vertalen in heldere lijnen, simpele kastontwerpen en een kleurenpalet van wit en primaire kleuren. Gekleurde tegels als spatwand, matte afwerkingen zorgen voor een ingetogen, eigentijdse sfeer. Het doel is een keuken te creëren die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is met nadruk op duurzaamheid en tijdloze elegantie.

In de badkamer komt de "Amsterdam" trend tot uiting in een zuiver ontwerp met strakke lijnen, eenvoudige geometrie en neutrale kleuren en accenten in felle kleuren. Witte tegels met gekleurde voegen, heldere oppervlakken en een ongecompliceerde indeling dragen bij aan een rustgevende atmosfeer. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zoals keramiek en glas, benadrukt de duurzaamheid en tijdloze aard van het ontwerp.

Of je nu in een stedelijk appartement of een landelijk huis woont, deze trend biedt een veelzijdige en tijdloze esthetiek die een kalme en eigentijdse badkamer en keuken mogelijk maakt, zonder al te veel poespas. .


De trend "Amsterdam" in keuken- en badkamerontwerp is ideaal voor mensen die streven naar eenvoud, tijdloosheid en functionaliteit in hun leefruimte, met een harmonieus samenspel van sobere vormen, neutrale tinten en speels geïntegreerde kleuraccenten.Green Velvet badkamer trend

 Green Velvet

Milaan badkamer trend

Milaan