Milaan

De "Milaan" trend introduceert een strak design met een stoere uitstraling die zowel de badkamer als de keuken transformeert. Kenmerkend voor deze trend is het gebruik van inox, donker of zwart hout, marmer, beton en tadelakt stucwerk op de wanden. Deze combinatie creëert een eigentijdse en toch tijdloze esthetiek.


In de badkamer komt het strakke design van de trend "Milaan" tot uiting in mat zwarte kranen, inox kraanwerk en douchewanden van zwart fumé glas, wat een modern en stoer gevoel toevoegt. Accenten in marmer en beton zorgen voor een robuuste en industriële uitstraling. Het gebruik van geborsteld goud als accent voegt een vleugje luxe toe aan de ruimte.

Om deze trend een levendige touch te geven kan je groen en terracotta accessoires toevoegen. Olijf- en vijgenboompjes brengen natuurlijke elementen in de ruimte. Vloertegels in beton en terrazzo stone grijs versterken eveneens het moderne karakter. De matte afwerkingen van baden, douchebakken en wastafelbladen benadrukken de tijdloze allure van het design.

De keuken volgens de "Milaan" trend kenmerkt zich door strakke lijnen, met donker of zwart hout en inox als prominente materialen. Het gebruik van betonnen vloertegels en terrazzo stone grijs creëert ook hier een eigentijdse en industriële sfeer. De keukenkranen en accenten in geborsteld goud voegen een vleugje elegantie toe aan het stoere design.

Het resultaat is een ruimte die zowel modern als duurzaam aanvoelt, met een vleugje luxe en natuurlijke accenten voor een gebalanceerde esthetiek. 

De "Milaan" trend past perfect bij wie streeft naar een strak design met een stoere uitstraling. Waar eigentijdse elementen en luxe accenten samenkomen in zowel de badkamer als de keuken. Amsterdam

New York