Green Velvet

De "Green Velvet" trend in zowel de badkamer als de keuken omarmt een weelderige en luxueuze esthetiek door groene en gouden accenten te combineren met warm notenhout en Calacatta marmer op de wanden. Deze stijl creëert een gevoel van overvloedige verfijning in de ruimte die zorgt voor een prachtige en uitnodigende sfeer.

De "Green Velvet" trend omarmt een spectrum van groene tinten. Variërend van diep smaragdgroen tot zachte pasteltinten, ze vormen de basis van deze trend. Gouden accenten, zoals kranen, verlichting of decoratieve details, voegen een vleugje glamour toe aan deze groene achtergrond.

Notenhout, gebruikt in meubels, kasten of vloeren, brengt warmte en textuur in de ruimte en contrasteert prachtig met de groene en gouden elementen waardoor een gevoel van gezelligheid ontstaat.

Marmer Calacatta, met zijn heldere witte basis en grijze aders, voegt een onmiskenbaar gevoel van luxe en verfijning in de ruimte. Gebruik het op de wanden of als werkblad in zowel de keuken als de badkamer.

Zacht textiel, zoals fluwelen kussens of gordijnen in groene tinten, voegen comfort en een gevoel van weelde toe te voegen.

Het toevoegen van groene planten brengt een fris en levendig element in de ruimte, dat perfect past bij de weelderige uitstraling van de "Green Velvet" trend.

De "Green Velvet" trend is perfect voor diegenen die een gevoel van glamour en verfijning willen toevoegen aan hun badkamer en keuken, waarin natuurlijke elementen en moderne luxe harmonieus samenkomen.


 Parijs

Amsterdam