Pers & Media

Sanilec: 'Zorgloos (ver)bouwen met Alsan'

Artikel 13 september 2023

Alsan is een groothandel van badkamers, keukens en technieken die samenwerkt met professionals. De keuze van badkamer, keuken en technieken kan onder één dak gemaakt worden. Zowel de leefsfeer en stijl alsook de technieken zijn op elkaar afgestemd, de stijl van de badkamer en keuken matchen, en ook de keuze van technieken past bij de gekozen materialen.

Lees meer

Alsan op de radio

Herken jij ons radio spotje nog van een aantal jaar geleden? Beluister het hier onder nog eens!

Stripverhaal getekend door Brecht Evens

Alsan op 'Lifestyle & Wonen

Alsan Adviseert, inspireert & ontzorgt

Het kiezen van een nieuwe badkamer, keuken of nieuwe technieken is een hele klus, maar hoe begin je daaraan? "Bij Alsan willen we adviseren, inspireren en ontzorgen; een kwalitatieve totaalervaring garanderen. Zo kan je achteraf met een fijn gevoel terugblikken op je nieuwbouw of renovatieproject."

Alsan Valcke in OKEE

Alsan Valcke meer dan ooit klaar voor de toekomst

Tijden veranderen vlug en dat beseffen ze bij Alsan Valcke maar al te goed. In een tijdperk van doorgedreven digitalisering zijn ze bij dit bedrijf steeds dicht bij de klant, zowel offline als online. 
(OKEE-ondernemingskring Eeklo - bedrijfsreportage 25 augustus 2020 -tekst en foto's: Michel Wijne)

Lees meer
Alsan Valcke in 'Alle zaken op een rijtje' - Kanaal Z

Voor het programma 'Alle zaken op een rijtje' kwam Kanaal Z langs in onze showroom met deze vragen: "De badkamer en de keuken zijn plekken waar we veel tijd besteden. Daarom is het belangrijk dat je er je goed voelt (Enjoy). Maar wat past bij jou? En, kan je huis niet nog energiezuiniger?"

David Lannoy, vestigingsmanager van Alsan Valcke en Jasmine Wulteputte, CFO van Alsan vertellen je waar Alsan voor staat.

Alsan J. Bastiaens


Interview met Danny Hoho

In 2012 nam Danny Hoho de zaak over van Jean Bastiaens. "Enerzijds blijven we sterk inzetten op installateurs en bouwprofessionals die zich bij ons goed geruggensteund voelen, omwille van onze expertise en strikte opvolging. Anderzijds zijn bouwpromotoren, studiebureaus en architecten kind aan huis, want ze weten dat wij hun klanten perfect zullen helpen met zowel de technieken als het sanitair. "Vanaf de oprichting in 1991 is Bastiaens lid van ALSAN, een nationale groepering van sanitaire groothandels. 

Lees hier het interview