Partners

Installatiebedrijven waar we mee samenwerken

Denk je aan het bouwen van een nieuwe woning of is je huidige badkamer of verwarmingsinstallatie aan vernieuwing toe? Kijk hier en maak kennis met een aantal projecten van installatiebedrijven waar we mee samenwerken voor het realiseren van jouw droom!

Ontdek hier

Projectontwikkelaars waar we mee samenwerken

We nemen je graag mee en laten je kennis maken met een aantal mooie realisaties in de projectontwikkeling waar we trotse leverancier zijn van Bathing, Cooking & Energy.

Ontdek hier

Cristina Rubinetterie - exclusief bij Alsan

Bij Cristina, een Italiaans merk van badkamer- en keukenkranen, vind je vaste de nodige inspiratie. Het assortiment blinkt uit door zijn puur minimalistisch design.

Cristina wordt in België exclusief verdeeld door Alsan. Kom dus zeker eens langs in één van onze Alsan showrooms. In Wallonië kan je bij onze partner Induscabel dit prachtige gamma ontdekken.

Ontdek meer over Cristina

Alsan Enjoy!

Enjoy!

Sterke leverancier-partners

Voor onze klanten is enkel het beste goed genoeg. We kiezen dan ook resoluut voor professionaliteit en kwaliteit. Sterke partners vormen immers de basis van onze aanpak. Naast alle bekende merken, bieden we onze klanten ook enkele exclusieve toppers aan. Stuk voor stuk hoogwaardige merken, die garant staan voor comfort van topniveau.

Ontdek hier onze Partners

Pers & Media

Lees en kijk

Planet

Bij Alsan hebben we een hart voor de natuur.

Dat we onze gewoontes moeten aanpassen als we nog lang van onze planeet willen genieten staat al lang vast. Door anders te consumeren, recycleren, kiezen voor partners die ook duurzaam produceren zetten we stappen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Iedereen draagt zo zijn steentje bij!

Lees en kijk

Goede doelen

Alsan steunt heel wat goede doelen!

Trots en dankbaar stellen wij er graag een aantal voor.

Lees en kijk