Werkbladen

Ontdek de veelzijdigheid van keukenbladen, ook wel bekend als werkbladen of aanrechtbladen Deze bladen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, diktes en types en dragen steeds bij aan de uitstraling van jouw keuken. Vaak heb je al een idee van jouw voorkeuren voordat je een showroom bezoekt.

De keuze tussen de verschillende aanrechtbladen is omvangrijk.  Het bepalen van het beste keukenbladmateriaal is niet eenvoudig. Elk blad en elk materiaal heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen. Een granieten keukenblad, bijvoorbeeld, is niet alleen prachtig, maar ook buitengewoon gebruiksvriendelijk. Een composiet keukenblad biedt een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een hygiënische keukenomgeving. Aan de andere kant geeft een houten keukenblad warmte en sfeer aan je keuken.

Benieuwd naar specifieke informatie over materialen voor keukenbladen? Ontdek de verschillende mogelijkheden in werkbladen en lees meer over elk materiaal. Maak een weloverwogen keuze die niet alleen past bij jouw persoonlijke smaak maar ook voldoet aan de functionele eisen van jouw keuken. Onze Alsan-experts helpen je graag hierbij.

Onze werkblad merken

We zijn in goed gezelschap.

Bekijk al onze merken

Logo Burger
Logo bauformat
Logo Franke