New York


De "New York" interieurtrend voor keukens en badkamers weerspiegelt een harmonieuze combinatie van klassieke en moderne elementen, waardoor een karaktervolle en tijdloze sfeer ontstaat. Deze stijl kenmerkt zich door een groot karakter, waarbij  zowel historische als moderne invloeden samenkomen.


Een opvallend kenmerk van de "New York" trend is de prominente opkomst van metrotegels, die een klassieke en toch eigentijdse flair toevoegen aan zowel de keuken als de badkamer. Mat zwarte afwerkingen en wanden van brute baksteen geven een industriële en robuuste uitstraling, terwijl roest- en staalcombinaties de ruimtes van een uniek en stoer karakter geven.

De kranen, uitgevoerd in brushed zwart of inox, dragen bij aan de industriële esthetiek, en marmer kan worden toegevoegd voor een vleugje luxe en verfijning. Vrijstaande baden met een retro karakter en douchedeuren met een stalen look, geïnspireerd op fabriekspanden en ruime lofts, brengen een nostalgisch gevoel van New Yorkse grandeur.

De kleurenpaletten variëren tussen wit, zwart en houttinten, waardoor een tijdloze en veelzijdige basis ontstaat voor zowel keukens als badkamers. Kortom, de trend "New York"  staat voor een evenwichtige stijl die tijdloos en veelzijdig interieurdesign mogelijk maakt.


De "New York" trend is perfect voor diegenen die houden van een stedelijke en karaktervolle uitstraling in huis Milaan

Rusty Red