Er even tussenuit.. in je badkamer! Welk citygevoel haal jij in huis?

Kuier je in gedachten al door de sprookjesachtige steegjes van je volgende citytrip? Verdwaald in het labyrint van je gedachten geniet je nu al van het verdiende dolce far niente. Maar wat als je eigen badkamer een net zo’n idyllische en inspirerende plek kon zijn? Daarom brengt Alsan je favoriete vakantiebestemming in huis. Niet met een bescheiden, muffe ansichtkaart, maar met drie imposante interieurstijlen geïnspireerd op Parijs, Milaan en Kopenhagen. Van waar doe jij de groetjes?

'Paris is not a city, it's a wonderful world'

Over de kolossale daken van Parijs, van het ene arrondissement in het andere, hangt een romantische sfeer waar geen enkele dromerige ziel overheen kan. Ben jij ook zo’n eeuwige romanticus? Met een poëtische persoonlijkheid als die van jou, kan je jouw interieur jarenlang verwarmen. Laat je inspireren door Alsan’s Parijse citygevoel, waar baden in een luxueus bad met of zonder bubbels en genieten van op en top gezelligheid centraal staat. Een combinatie van voornamelijk wit en zwarte details, met kranen en krullen die doen denken aan de Moulin Rouge creëer je wat rustiek en chic vandaag moet zijn. Met een afwerking van accessoires in rode velours of glansrijk goud krijgt jouw Parijse wereld vorm.


" Welk city gevoel is jouw favoriet ?"


'Milan is a true metropolis: strong and fearless but welcoming'

Als epicentrum van de mode weet Milaan haar mannetje te staan. De Italiaanse stad blinkt uit in extravagantie op vlak van mode, maar ook naast de catwalk mogen de architecturale designs gezien worden. Italiaans design draait om zowel functionele als indrukwekkende ontwerpen, met een strakke vormgeving en van hoogwaardige materialen die op vakkundige wijze en met oog voor detail tot stand komen. Strak betekent in de badkamer enerzijds een minimalistisch ontwerp zonder franjes en anderzijds een vrij monotoon tintenschema van donkerdere aardse tinten, zoals grijs, beige en zwart. Rijke materialen als marmer, natuursteen, composiet en terrazzo doen dromen van pure grandeur als verlengde van de Romeinse badcultuur van weleer.

Alsan haalt Italiaans design als exclusieve verdeler van Cristina Rubinetterie naar ons land. Het Italiaanse merk van badkamer- en keukenkranen blinkt uit door zijn minimalistisch design en rijke, strakke uitstraling


'If copenhagen was a person, it would be generous wit​h flair'

Kopenhagen, zo ongedwongen, zo sympathiek, verwelkomend en familiaal. Al wordt een postkaart van de stad chichégewijs gekenmerkt door de karakteristieke huisjes van Nyhavn, kleurt Kopenhagen in haar hart in de geliefkoosde Scandinavische hygge. De stijl krijgt in de badkamer echter wel een fleurig tintje. Scandinavisch design staat bekend voor zijn eenvoud en rust, die je terugvindt in zachte pasteltinten in roze, groen of blauw met wit als bindmiddel. Ook natuurlijke invloeden doen hun intrede, zoals zuiver hout en planten. Samen met die frisse kleuren, voldoende natuurlijke lichtinval en enkele moderne eyecatchers – denk maar aan een vrijstaand bad – krijg je Scandinavische harmonie avant la lettre: hartelijk en met de nodige elegantie.


Van waar doe jij de groetjes?

Welke bestemming heeft jouw hart sneller doen slaan? Of twijfel je nog? Kom langs in één van onze showrooms en laat je verder inspireren en bijstaan met advies door onze experts. Met een heerlijk kopje in de hand nemen we van bij het begin al jouw zorgen weg en hoef je je niet druk te maken. Zo geniet je van begin tot eind van je (ver)bouwproject!


Aanmelden om een reactie achter te laten
De therapeutische kracht van baden in het groen
ontdek de trend Green Velvet