Kopenhagen


De "Kopenhagen" trend biedt een balans tussen rustieke elegantie en eigentijds minimalisme. Door het gebruik van neutrale kleuren, natuurlijke materialen en slim ontwerp, ontstaat een serene en uitnodigende badkamer en keuken omgeving. Of je nu in een stedelijk appartement of een landelijke woning woont, deze stijl combineert functionaliteit, eenvoud en esthetiek op een harmonieuze manier.

De "Kopenhagen" trend kenmerkt zich door een kleurenpalet van zachte, neutrale kleuren zoals wit, lichtgrijs en beige. Deze tinten creëren een gevoel van ruimte en lichtheid in zowel de badkamer als in de keuken.

Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, marmer en beton voor vloeren, werkbladen en accessoires voegen warmte en textuur toe aan de ruimte. Hierdoor ontstaat een uitnodigende ambiance.

Een extra laag van comfort creëer je door gebruik te maken van textiel in natuurlijke kleuren, zoals zachte handdoeken, douchegordijnen en badmatten. Het toevoegen van groene planten in zowel de keuken als de badkamer brengt natuurlijke frisheid en levendigheid in de ruimte.

Als je wilt, kun je subtiel maritieme elementen toevoegen, zoals blauwe en watergroene accenten,  als een knipoog naar de invloed van de stad Kopenhagen.

De "Kopenhagen" trend past perfect bij wie op zoek is naar een eenvoudige en tijdloze esthetiek in de badkamer en keuken en dit met een vleugje Scandinavische schoonheid en functionaliteit. White Satin

Parijs