Black Beauty

De "Black Beauty" trend in zowel de badkamer als de keuken brengt een gevoel van tijdloze elegantie en luxe met zich mee.  Door diepzwarte en donkere kleuren te combineren met warme materialen zoals donker eikenhout en marmer krijg je een intieme sfeer die zowel uitnodigend als verfijnd is. Deze stijl vormt een perfecte keuze voor wie houdt van een gedurfd ontwerp met een vleugje luxe en  een eigentijdse en verfijnde leefomgeving wil creëren.


De kern van de "Black Beauty" trend draait om het gebruik van diepzwarte en donkere tinten zoals diepbruin, donkergroen en antraciet. Deze kleuren creëren een gevoel van intimiteit en luxe in zowel de badkamer als de keuken.

Donker eikenhouten accenten in de vloeren, meubels of kasten, voegen warmte en textuur toe aan de ruimte. Het contrasteert mooi met de donkere kleuren en geeft een gevoel van elegantie aan je badkamer en keuken.

Marmeren elementen, zoals werkbladen, opbouwwastafels of zelfs vloeren, zorgen voor een vleugje luxe en gratie in zowel de keuken als de badkamer. Marmer contrasteert dan ook prachtig met de diepe kleuren en voegt een gevoel van verfijning toe.

Verlichting speelt een cruciale rol in deze trend. Overweeg het gebruik van geïntegreerde verlichting, zoals LED-strips onder de keukenkasten of in de badkamermeubels om een zachte gloed te creëren en de ruimte te verlichten zonder afbreuk te doen aan het design.

De "Black Beauty" trend is perfect voor wie op zoek is naar een gedurfd design met een toets van luxe als sfeer voor de badkamer en keuken. Blue Sky

White Satin