Van kraantjes water tot perfect gezuiverd drinkwater

Bouw- en verbouwdromen hebben we allemaal. Vooral de badkamer is een populaire plek in huis, want meer dan ooit nemen we deze ruimte liefst als eerste onder handen en transformeren we het tot een oase van rust en ontspanning. Verschillende trends en mogelijkheden schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond, met als resultaat een bonte badkamerjungle. Zie je door de bomen het bos niet meer? Of zit je boordevol ideeën maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Alsan leads the way en helpt jou bij het samenstellen van jouw perfecte badkamer

Zacht, zuiver en lekker

Aangekalkte leidingen, een droge huid na het douchen of dof en grauw wasgoed. Leidingwater brengt niet alleen in je glas water, maar in je hele huishouden nadelen met zich mee. Een mogelijke oplossing is een waterontharder installeren, maar die lost het probleem slechts deels op. Zware metalen krijg je er immers niet mee weg. Daarom ging het gerenommeerde merk Watergenius een stapje verder en ontwierp het een innovatief waterzuiveringssysteem dat voor gegarandeerd zuiver, zacht en lekker kraanwater zorgt.

De Home Water Station wordt geplaatst op de hoofdleiding van de woning en behandelt het water daar meteen. Zo geniet je overal in huis van dezelfde waterkwaliteit. Het filtert alle vuile deeltjes weg en behoudt een goede mineraalbalans. Het resultaat is zachte was, vaat zonder kalkaanslag en heerlijk drinkbaar kraantjeswater dat als twee druppels water lijkt op flessenwater.

Watergenius home water stationWin-win

Nu je geen flessenwater meer aankoopt, stel je enerzijds de planeet tevreden, maar zal je anderzijds ook je portemonnee te vriend houden. Niet alleen is leidingwater zo’n 200 keer goedkoper dan flessenwater, kalkaanslag en slijtage door metaal- en andere vuildeeltjes worden verleden tijd. Dit betekent dat je toestellen langer meegaan, beter presteren en minder onderhoud vragen. Een mooie bonus is dat je niet meer hoeft te sleuren met zware pakken en flessen uit de supermarkt.

Een koel en bruisend extraatje

In de winkelrekken vind je natuurlijk niet enkel plat water, ook bruiswater gaat als zoete broodjes over de toonbank. Maak je kraan bubble proof met de Fresh & Sparkle – makkelijk aan te sluiten op de Home Water Station. Deze slanke watertap zorgt op elk moment van de dag voor fris, bruisend & Genius-water op kamertemperatuur. Zo hoef je tijdens de warme maanden je koelkast niet meer te vullen met flessenwater en wordt water drinken deze zomer puur genieten!

Laat die homemade iced tea of iced coffee maar komen, want wat jij de volgende warme maanden serveert, is zuiverder en lekkerder dan ooit!

Alsan Enjoy beeld Kraan


Aanmelden om een reactie achter te laten
Radiatoren