De strijd tegen de hitte en de energieprijzen

Wie een duel met de hitte in huis wil aangaan, moet vandaag de grote middelen inzetten, want met het briesje van de ventilator kan je al lang geen ruimte meer koelen. Een comfortabele binnentemperatuur wint aan belang in een steeds warmer wordend klimaat en een post-corona tijdperk waarin wonen en werken gezwind in elkaar overgaan. Maar wat ons vooral bezig- of zelfs tegenhoudt, zijn de stijgende (ver)bouw- en energieprijzen. Wat is de duurzaamste keuze op lange termijn en welke oplossing biedt mij het meeste comfort? Alsan houdt het hoofd koel en gooit de Remeha Diva-airconditioning in de strijd.

Voor iedere woning

Het assortiment aircotoestellen dat Remeha aanbiedt is uitgebreid en integreert in iedere woning. Zo zijn er binnen- en buitenunits. De binnenunit is verkrijgbaar als wandmodel, plafondonderbouw, cassette-uitvoering en kanaalinbouw. Alle modellen zijn leverbaar in mono-split (één buitenunit en één binnenunit) en multi-splituitvoering (één buitenunit en meerdere binnenunits). Door het veelzijdige aanbod kan je welf de meest optimale koel- en verwarmingscapaciteit in iedere ruimte selecteren.

Gemak voor installateur

Alsan kiest alleen voor materialen en systemen die zowel de klant als de installateur ontzorgen. Het Diva-toestel is snel een eenvoudig te installeren waardoor het ook voor de professionele vakman een aangenaam merk is om mee te werken. Iedere airco heeft een demontabele onderplaat en clips uit kunststof die ervoor zorgen dat het koeltechnisch leidingwerk snel te monteren is. Je bepaalt ook zelf tijdens de montage of je de condensafvoer rechts of links aansluit. De eindklant heeft bovendien recht op een uitgebreide garantie van drie jaar op z'n units.

Technieken installatieAirco installatieRemeha Verwarming installatie

Combineer verwarming met airco


Remeha speelt als doorwinterd aircomerk met de Diva-serie in op de maatschappelijke verwachtingen en bouwtrends: een veranderend klimaat, steeds hogere eisen in de bouwsector, maar ook inflatie en stijgende bouw- en energieprijzen. Ook al denken we nog lang niet aan verwarmen, een duurzame oplossing op lange termijn is aangewezen. Remeha's Diva-airconditioning bestaat uit een compleet assortiment van energiezuinige airconditioningssystemen, die het hele jaar lang aangename koeling én warmte op een zo duurzaam mogelijke manier garanderen. Dankzij de invertertechnologie draaien de toestellen op een energiebesparende methode die koelt en verwarmt.


Aanmelden om een reactie achter te laten
Van kraantjes water tot perfect gezuiverd drinkwater