Kleur op en naast je bord

De keuken is bij uitstek de centrale plaats in je huis. Logisch dus dat je aandacht besteedt aan hoe ze er moet uitzien. Er zijn twee grote tendensen: ofwel ga je voor rustgevende en tijdloze elegantie ofwel kies voor je voor flashy kleuren en veel leven in de brouwerij!

Buiten de lijntjes

Kleur staat niet alleen goed op je bord. Geef gerust ook je keukeninterieur een extra tint. Planten en kruiden zijn in de keuken zeker op hun plaats (en nuttig). Maar waarom het bij groen houden? Een gedurfd statement maak je pas door een eyecatcher als een turquoise oven of een felrood dienblad te kiezen. Niks fijner dan eens goed buiten de lijntjes te kleuren!

Alsan Enjoy Kookbeeld

Subtiel accent

Heb je het meer voor de warmte van hout, de klasse van chroom, het tijdloze wit? Je bent niet de enige. Het zijn beproefde en vaak gebruikte materialen of kleuren. Maar ook hier kan je subtiel spelen met kleur. Hout, chroom en wit nodigen zelfs uit om sneller te wisselen tussen verschillende accentkleuren. Een paar bloempotten, borden of onderleggers zorgen al snel voor een leuke eenheid in de details.

Alsan Enjoy KeukenAlsan Enjoy Keuken Koken

Aanmelden om een reactie achter te laten
Recept voor cupcakes