Trend : Blue Sky

De badkamer is de plek in huis waar rust en ontspanning het hoogste goed zijn. Terwijl dat voorheen gepaard ging met zachte aardse tinten zoals beige en organische vormen, schoppen felle primaire tinten vandaag de deur wagenwijd open. Vooral bont blauw steelt de show, en dat is niet zo gek. De tint staat namelijk gelijk aan rust en veiligheid en heeft bovendien een kalmerend effect op ons lichaam en brein; perfect om na een drukke dag even los te koppelen en volledig te ontspannen.

 

Van kobaltblauw tot baby blue

 

Blauw in de badkamer is de way to go. Dankzij het veelzijdige karakter van de tint kan je bovendien zowat alle kanten uit: klaar om een statement te maken? Met een blauwgekleurd badkamermeubel zit je alvast op de goede weg. Of je nu kiest voor een losstaand designbad of eerder gaat voor een uniek ontworpen wastafel: baden in blauw krijgt vandaag een letterlijke betekenis. Alsan imponeert met een breed scala aan topmerken en -producten zoals Detremmerie, Villeroy & Boch en Clou die in de kalmste kleur iedere blik vangen.

 

Een blauwe toets

 

Hoewel een monochrome badkamer in een explosieve tint enorm stijlvol kan zijn, is een subtiele pop of blue dat even goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van blauwgekleurd kraanwerk? De kranen van VOLA bieden een brede waaier aan kleuren waarmee je je eigen persoonlijkheid verwerkt in de badkamer. Daarnaast zijn ook decoratie, muurverf en accessoires in een blauwe schakering een leuke toets. Werk het af met houten elementen en maak van de badkamer de meest trendy ruimte in de woning.

 

 


Aanmelden om een reactie achter te laten
De ideale badkamer