Op weg naar een Duurzame Woning

Artissan's Recyclebare Acrylpanelen

Het belang van duurzame materialen in onze woningen neemt toe, aangezien het milieu ons allemaal nauw aan het hart ligt. Bij Alsan zijn we dan ook heel blij om samen te werken met onze partner, Artissan! Laten we eens wat dieper ingaan op de nieuwe Artissan Acryl-RCL gerecyclede panelen.

Door duurzame materialen en producten te introduceren op de markt, vermindert Artissan de impact op het milieu. Dit betekent onder meer het kiezen voor producten die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Wij geloven dat het hergebruiken van materialen een essentiële stap is in het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Daarom streeft Artissan ernaar om elk productieproces zo duurzaam mogelijk te maken!


Door de Artissan Acrylic-RCL panelen te gebruiken, dragen we bij aan het sluiten van de kringloop. Deze panelen zijn vervaardigd uit 100% gerecycled methylmethacrylaat (rMMA), afkomstig van PMMA-resten en afval. 

De eigenschappen en voordelen van het gebruik van acrylpanelen in de badkamer blijven dezelfde zoals we gewoon zijn van Artissan. Denk aan het hygiënische karakter, de antibacteriële eigenschappen, en het gemak in onderhoud en installatie. Vandaag zijn deze nieuwe acryl-panelen verkrijgbaar in twee afwerkingen: glossy- en mat wit. Kleuren zijn in ontwikkeling en de diktes van de platen variëren van 6mm tot 8mm.


Artissan is vastbesloten om niet alleen naar het heden te kijken, maar ook naar de toekomst. Wij bij Alsan delen deze visie en streven ernaar om samen te werken met partners die evolueren en groenere alternatieven omarmen. Samen gaan we op weg naar een gezondere planeet voor de komende generaties! 🌱
Lees meer over Artissan en hun duurzame visie!   https://www.artissan.be/duurzaam

artissan acrylartissan acryl panelen afwerking douche

Labels
Aanmelden om een reactie achter te laten
Trend : Blue Sky