Hoe kan ik mijn badkamer aanpassen aan de oude dag

Blijven genieten op leeftijd? Heb je prangende vragen over hoe je de badkamer comfortabel kan inrichten als je ouder wordt? Hier vind je alvast enkele antwoorden.

Kan ik nog steeds in bad wanneer ik minder mobiel ben?

Tijdloos kunnen genieten van een weldadig bad is belangrijk. Alleen lijken badranden op zekere leeftijd onoverkomelijk hoog. Daarom biedt HSK met Dobla een bad aan met een douchedeur. Door de lage drempel is het instappen eenvoudig voor wie een bad of douche wil nemen. Plaats de deur in het bad, ga zitten, laat het vollopen en genieten maar.Alsan Enjoy Familie

Bestaan er elegante handgrepen of steunen voor in de badkamer?

Een opklapbare steun of een handgreep zijn niet langer per definitie groot en lomp. De systemen van HEWI hebben een minimalistisch design. Ze zijn van ergonomisch uitmuntende kwaliteit en het vlakke greepniveau zorgt voor een stevige houvast. Ze staan in voor veiligheid en ondersteuning in alle gebieden van de sanitaire ruimte

Hewi douche handgreep

Welke soort douchedeur is praktisch in gebruik?

Welke soort douchedeur is praktisch in gebruik? Wanneer je een douche wilt nemen, moet je onmiddellijk een goed gevoel krijgen. Alsof iemand bij de designontwikkeling alleen aan jou gedacht zou hebben. Dankzij de pendel-vouwdeuren met een ergonomische, gebruiksvriendelijke metalen handgreep, opent je douche zich voor jou bij een minimale aanraking. De pendelvouwdeuren plooien naar alle kanten zonder drempels. Zorgeloos genieten van je comfortabele douchemoment.

InloopdoucheScona douche

Hoe stap ik probleemloos mijn douche in wanneer ik minder fit ben?

Hoge randen aan de douchebak vormen vaak letterlijk een drempel om in de douche te stappen. De Scona douche biedt een oplossing en wel om de simpele reden dat deze douchevloer geen drempels heeft. Dit gelijkvloerse douchevlak werd vervaardigd vanuit hoogwaardig KALDEWEI geëmailleerd staal.


Aanmelden om een reactie achter te laten
Ontspannen in de perfecte douche