Het douchetoilet spoelt verkalkte badkamerclichés naar de exit

Als het over ons bezoek aan het kleinste kamertje gaat, knijpen we in ons land de billen toe. Met een rijke cultuur aan zelfzorg en wellness bewijzen Japanners dat schroom nergens voor nodig is. Want nadat ze ons eerder al charmeerden met hun interieurvisie, veroveren ze met hun douchetoilet nu ook onze badkamercultuur. Een knap staaltje innovatie waarmee de Japanse kijk op hygiëne en toiletcomfort op een porseleinen voetstuk wordt geplaatst. Alle voordelen van het Japanse toilet – ofwel douchetoilet – op een rijtje.

Comfortabel op 't gemak

Met Japanse finesse zijn we al enige tijd bekend. We verwelkomden met open armen hun minimalistische en serene identiteit in ons interieur en zetten nu ook de wc-deur op een kier. Al dan niet letterlijk vertaald, leren we ook hier comfort aan esthetiek te koppelen. Een oefening die de badkamertrends van vandaag steeds meer perfectioneren en etaleren: puur functioneel gebruik volstaat niet meer, beleving en ontspanning zijn prioriteit.

Het Geberit Aquaclean-douchetoilet garandeert dan ook beleving. Afhankelijk van het model word je verwend met verfrissende extra's en talrijke functies: de kern van je douche-wc – de WhirlSpray – zorgt voor een optimale intieme hygiëne, terwijl de TurboFlush een stille en zuivere spoeling waarborgt. Bovendien behoren onaangename geurtjes tot het verleden en vind je 's nachts gemakkelijk de weg dankzij het onopvallende LED-licht. Klaar voor je persoonlijke luxueuze goed gevoel-programma

Geberit aquaclean douchetoiletGeberit aquaclean douchetoilet00Geberit aquaclean douchetoilet 01

Hygiënisch tot de kern

Ook qua hygiëne weten ze in Japan wat goed is. Net zoals je je handen zonder nadenken nat maakt tijdens het wassen, is een frisse straal na een toiletbezoek voor hen ook een evidentie. In het begin voelt dit voor nieuwelingen misschien nog wat onwennig aan, maar oefening baart kunst. De pulserende douchestraal zorgt voor een grondige en doelgerichte reiniging, met een schoon en fris gevoel achteraf. Zeg ook vaarwel tegen huidirritaties of jeuk door wc-papier.

De Duravit Sensowash doet er met de Ladywash voor dames nog een extraatje bij: de speciaal voor de behoeften van vrouwelijke gebruikers ontwikkelde ladydouche zorgt met een zachte waterstraal voor een zorgvuldige, aangename reiniging.

Benieuwd of een douchetoilet iets is voor jou? 

We helpen je graag op weg!

Welkom in een van onze showrooms


Aanmelden om een reactie achter te laten
Bubbels in je bad een overbodige luxe? Niet meer!