De ideale badkamer

Bouw- en verbouwdromen hebben we allemaal. Vooral de badkamer is een populaire plek in huis, want meer dan ooit nemen we deze ruimte liefst als eerste onder handen en transformeren we het tot een oase van rust en ontspanning. Verschillende trends en mogelijkheden schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond, met als resultaat een bonte badkamerjungle. Zie je door de bomen het bos niet meer? Of zit je boordevol ideeën maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Alsan leads the way en helpt jou bij het samenstellen van jouw perfecte badkamer

Alsan badkamer concept

Je eigen unieke badkamer

Beginnen doen we bij het visualiseren en conceptualiseren van jouw eigen unieke badkamer. Iedereen is anders en dat geldt ook bij het zoeken en vinden van de nodige badkamerinspiratie. Hoe en waar kan jij die vinden? Borrelt de bezieling bij jou ongelimiteerd of net helemaal niet? Wat je stijl ook is en waar je voorkeur ook heen gaat, Alsan komt steeds met het nodige advies

Alsan leads the way!

Voor de inspiratie-verzamelaar

Kan jij jezelf urenlang verliezen in het snuisteren op Pinterest? Zijn je moodboards talrijk en uiteenlopend? Bij het kiezen van de juiste badkamerinrichting is het maken van inspirerende collages alvast een goed (en plezierige) manier om zelf je visie tot leven te brengen. Toch vormen de ideeën snel een heuse mengelmoes waar structuur of overzicht ver zoek is. Voor de inspiratie doe-het-zelfvers stelt Alsan daarom met veel zorg haar eigen inspiratieborden samen - zowel op het handige platform Pinterest als de eigen website. Van borden opgebouwd uit trends tot collages van diverse producten uit het assortiment: als een nieuwe en unieke insteek maken deze compilaties het kiesproces overzichtelijk én gemakkelijk. Nadien staan interieuradviseurs klaar om in één van de Alsan-showrooms het geheel naadloos samen te brengen en je te assisteren bij het maken van de juiste keuzes. 

Liever kant-en-klaar?

Het uitzoeken en samenstellen van de meest perfecte badkamer is soms een moeilijk en ingewikkeld proces, één die bovendien best wat tijd in beslag kan nemen. Voor de twijfelaars en moeilijke kiezers werkte Alsan een reeks levensechte en hapklare badkamers uit die daarna werden opgesteld in iedere showroom. Zo wandel je - letterlijk - door de inspiratie heen en kom je meer in persoonlijk contact met de mogelijkheden die er zijn. Als ervaren interieuradviseur houdt Alsan bovendien de vinger aan de pols: de nieuwste trends bekleden dan ook steeds de showroom en inspiratieboxen en - badkamers. 

Zo schuift Alsan bijvoorbeeld de Green Velvet-trend naar voren; diepe, bosgroene tinten die de sereniteit van de natuur geslaagd naar onze badkamer brengen. Afgewerkt met gouden accessoires - denk kraanwerk of in spoelbakken - krijgt het geheeld een intens warme gloed. Of misschien ben je wel te vinden voor een ruimte geïnspireerd op het sympathieke Kopenhagen, waar de typische Scandinavische stijl zijn elegante stempel drukt. Jouw perfecte match gevonden? De volledige badkamer kan als compleet pakket besteld en geïnstalleerd worden.

Alsan badkamer meubel

The Alsan way

Met de juiste inspiratie en voorbereiding op zak kan het echte werk beginnen. Als interieuradviseur gespecialiseerd in badkamers begeleiden en ontzorgen we jou bij iedere stap van het proces. Tijdens een eerste gesprek staan jouw voorlopige (grond)plannen, wensen en inspiratie voorop en zoeken we samen naar een geschikte oplossing binnenin ons assortiment en pakket. Alleen of met een extra handje hulp, thuis op de laptop of in de showroom: wat je voorkeur ook is, Alsan staat als inspiratiegoeroe en partner steeds garant voor een zorgeloos proces. 

Eens de inspiratie tot leven werd gebracht en jouw droombadkamer eindelijk zijn vorm gekregen heeft, neemt Alsan de zwaardere installatielast- en zorg over. Of je nu je eigen installateur verkiest of het volledig aan Alsan overlaat, de juiste vakman wordt steeds van de juiste middelen en materialen voorzien. Zo geniet je zorgeloos en in no time van jouw ideale badkamer.

Welkom in onze showrooms!

Het kiezen van een nieuwe badkamer, keuken of nieuwe technieken is een hele klus, maar hoe begin je daaraan? "Bij Alsan willen we adviseren, inspireren en ontzorgen; een kwalitatieve totaalervaring garanderen. Zo kan je achteraf met een fijn gevoel terugblikken op je nieuwbouw of renovatieproject.

Alsan, de start van zorgeloos (ver)bouwen!


Aanmelden om een reactie achter te laten
Het douchetoilet spoelt verkalkte badkamerclichés naar de exit