Bubbels in je bad een overbodige luxe? Niet meer!

Bubbels, bubbels en nog eens bubbels! In je glas, in de straat in een zone-30 en op je arm na een zzzoemende zomernacht. Maar deze vakantie staat genieten voorop met de klassieker onder de bubbels: het bubbelbad! Wat vroeger een overbodige luxe voor de happy few was, is nu een huiselijke beleving die voor elk van ons binnen handbereik ligt. De wellnesstrends spotten een golf aan innovaties en slimme baden. Een ding is zeker: er zit meer in een bubbelbad dan je denkt.

Wellness @ Home

Met de lange sluiting van de wellnesscentra, haalden heel wat gezinnen een waardig alternatief in huis. De tijd dat een jacuzzi of sauna enkel voor de happy few was, is volledig voorbij. De aankoop ervan hoeft tegenwoordig immers geen gigantische hap uit je budget meer te betekenen en bovendien is het meer dan een verwennerij: met een home wellness investeer je in je gezondheid. Zowel in design als in functionaliteiten kregen de bubbelbaden van vroeger een heuse upgrade. Kijk maar naar Villeroy & Boch dat blijft verrassen met innovaties en knap designwerk.Alsan Enjoy bath beeld

Fysieke en mentale gezondheid

Wellness kreeg de voorbije jaren een uitgebreidere betekenis omdat steeds meer wordt ingezet op de fysieke en mentale voordelen ervan. Vooral het afgelopen jaar gingen we meer dan ooit op zoek naar goed in je vel én goed in je hoofd. Wellness werd selfcare, en de positieve impact van een behandeling of product is doorslaggevend. Dompel jezelf met een gerust hart onder, want baden in bubbels reduceert stress en doet lichamelijk wonderen.

Villeroy & Boch tipt daarom het Whisper whirlpoolsysteem. Dit heeft een optimale plaatsing van de jets, met een slimme verdeling van de bodem- en zij-jets voor een doeltreffende massage. Je kan zelfs voor een extraatje gaan met de Air Royale. Deze uitvoering heeft 24 bodemluchtjets voor een fijn tintelende massage. Het resultaat van deze intelligente massagekracht is absolute mentale en fysieke rust.

Alsan massagebad

Design als maatstaf

Niet alleen de features van wellnessfaciliteiten doorzwommen heel wat watertjes, ook het design kreeg een nieuwe zwemoutfit. Subtiel, elegant, naadloos en continu de interieurtrends achterna, toont de Whisper ook hier een schoolvoorbeeld te zijn. Met een vlakke integratie van de bodem- en zij-jets en een zacht kleurgebruik in lichtgrijs en acryl, matcht de Whisper met bijna alle baden van Villeroy & Boch. En terwijl we een bubbelbad vaak associëren met een groot, log voorwerp, overtuigt Whisper met een elegant badformaat.

In alle stilte

Steeds een stapje voor op de toekomstige trends, innoveert Villeroy & Boch met een mentale extra. De Whisper biedt een fluisterzachte werking, zonder in te boeten op een efficiënte massage. Ideaal dus voor gehorige huizen. Door de stille en effectieve werking word je haast gedwongen om te ontspannen.

 

Labels
Aanmelden om een reactie achter te laten
Er even tussenuit.. in je badkamer! Welk citygevoel haal jij in huis?