5 stappen naar je droombadkamer

Is je badkamer of verwarmingsinstallatie ook aan vernieuwing toe, of ben je bezig met een nieuwbouwproject en droom je al van ontspannen en genieten in je nieuwe badkamer? We begeleiden en ondersteunen je graag bij het maken van de juiste keuzes! In 5 stappen naar de badkamer die perfect voldoet aan jouw behoeften...

5 stappen naar jouw ideale badkamer en warmte comfort

Bij het kiezen van een nieuwe badkamer of renovatie zet je best eerst alles goed op een rij. Wat is jouw beschikbare ruimte? Hou je van douchen of baden? Wat zijn jouw rituelen? Moet je al rekening houden met het feit dat je een dagje ouder wordt? Kortom, welke badkameropstelling past het best bij jou en de fase van je leven? Zowel bij renovatie, nieuwbouw en de keuze van een nieuwe verwarmings-en/of ventilatie-installatie, zijn dit de vragen die er toe doen.

Speelse kleuren of zwart wit?

lavabo

Stap1: de voorbereiding

Maak een checklist met wat je wenst voor zowel je badkamer als energievoorziening. Overleg eventueel al even met jouw vakman of vakvrouw en vraag hem of haar wat er op technisch vlak allemaal mogelijk is.

Breng gerust je moodboard mee of stuur ons je ideeën door, zo krijgen we een goed beeld van jouw favoriete stijl. Hou je van Scandinavisch met natuurlijke materialen en pastelkleuren of ga je liever voor strak zwart

Alsan Enjoy Sfeerbeeld man en vrouw

Stap 2: plan een digitale meeting of kom je liever naar de toonzaal

Op onze website kan je makkelijk een meeting plannen met één van onze specialisten.

Stap 3: inspireren en ontdekken

We overlopen samen jouw moodboard en bekijken de mogelijkheden. We zoeken naar oplossingen voor jouw wensen. Zowel in de showroom als via een digitale meeting kan je je laten inspireren en mogelijkheden ontdekken.

Stap 4: badkamer krijgt vorm

We maken een 3D-tekening van je droombadkamer en via een VR beeld kan je al genieten van je badkamer alsof ze al is geplaatst. Een overzichtelijke offerte geeft je een duidelijk beeld van de gekozen materialen binnen je budget. Daarna maakt de vakman samen met jou een overzicht van de uit te voeren werken. Zo krijg je een totaalbeeld en een juiste gedetailleerde berekening.

Stap 5: plaatsing en genieten!

Doe voor de plaatsing van je badkamer beroep op een betrouwbare vakman. Nog geen vakman of vakvrouw? Wij brengen je graag in contact.

Alle gegevens worden zorgvuldig aan hem of haar doorgegeven. Genieten is alles wat je nog te doen staat!

 

Aanmelden om een reactie achter te laten
Geëmailleerd staal