Verbouwen zonder zorgen? 3 manieren hoe Alsan dat aanpakt

De immomarkt bevindt zich de laatste maanden – zeg maar de voorbije twee jaar – op een hoogtepunt. Een nieuwe stek laat velen dromen van een rooskleurige toekomst, maar doet ook grijze haren groeien bij het idee aan (ver)bouwen. Al kan aan (ver)bouwen ook een positieve connotatie vasthangen, dat bewijst Alsan. Of het mindfulness zal zijn, gaan ze niet claimen, maar wat ze wél garanderen is een stressloos parcours. Van plan tot oplevering voor badkamer, keuken en technieken, Alsan is jouw start naar zorgeloos (ver)bouwen en staat erop dat je met een glimlach kan terugblikken op je bouwproject of renovatie. Ontdek hier de Alsan Way: ontzorgen van A tot Z.

It's a journey!

Een nieuwe woning, een broodnodige renovatie of gewoon een frisse wind in huis vragen dezelfde aanpak: (ver)bouwen. Mochten we met een vingerknip en een maffe toverspreuk de klok vooruit konden draaien, we twijfelden geen seconde. Maar de weg naar een nieuw stukje woning vraagt tijd en zit vol verrassingen, positieve weliswaar. “Iedereen moet kunnen genieten van het leven in huis, en dat genieten begint al van bij de bouw of renovatie ervan”, weet Alsan. Verrassend, niet? Alsan toont dat (ver)bouwen ook leuk kan zijn en dat het genot ervan niet pas begint als de werken afgerond zijn. “Bij Alsan willen we adviseren, inspireren en ontzorgen; een kwalitatieve totaalervaring garanderen. Zo kan je achteraf met een fijn gevoel terugblikken op de renovatiewerken.

Hansgrohe Douche enjoy sfeerbeeld

Ontzorgen, maar hoe? 

1/ Een eenvoudige start
Koffie?  Van bij het binnenkomen in een Alsan-showroom krijg je een persoonlijke service en kan je beginnen genieten van je renovatie of bouwwerken. Met een heerlijk kopje bij de hand schuiven de interieurspecialisten van Alsan met jou aan tafel. Ze luisteren naar jouw wensen en noden en samen maken jullie de juiste keuzes voor jouw nieuwe badkamer of keuken. Ook de energie-installaties worden nauwkeurig gekozen op maat van de woning of ruimte. “In onze showrooms vindt de klant alles, dat wil zeggen dat ze slechts ‘één shop stop’ hebben om het volledige plaatje samen te stellen”, zegt Alsan. “Zo matcht alles binnen dezelfde stijl en past het interieur mooi samen.” 

2/ Een professional voor iedere job

Als de plannen vastliggen, raadt Alsan een geschikte professionele installateur aan voor de uitvoering/plaatsing van een badkamer, keuken of energie-installatie. Door samen te werken met een specialist – die op de hoogte is van de laatste technieken – hoeft de klant zich geen zorgen te maken over de uitvoering van de werken. “Zo kunnen we het concept ‘ontzorgen’ van begin tot eind garanderen”, duidt Alsan.

Het mag dan wel een eenvoudig parcours zijn voor de klant, ook de professional wordt van zijn bijkomende zorgen ontlast. “We garanderen een heldere communicatie over de werken en een stipte en correcte levering van de materialen”, vertelt Alsan.

Alsan way of work, badkamer keuken en techniekenstaal radiator

3/ Duurzame garantie

Genieten doe je tijdens de werken, maar ook nog een lange tijd erna. Alsan maakt enkel gebruik van kwalitatieve merken en materialen. “Sterke partners vormen de basis van onze aanpak”, besluit Alsan. “Naast alle bekende merken, bieden we onze klanten ook enkele exclusieve toppers aan. Stuk voor stuk hoogwaardige merken, die garant staan voor temperatuur-, kook- en badkamercomfort van topniveau.”

badkamer-partners: Sleurs, Alke, Ideal Standard, Cristina, Geberit, Hansgrohe, Kaldewei, Kermi, Villeroy&Boch, Detremmerie, Duravit...

keuken-partners: Franke, Blanco, Whirlpool, Siemens, Pelgrim Cristina (exclusieve verdeler in België), Hansgrohe...

technieken-partners: Atag, Remeha, Ubbink, Wilo, Caleffi, Water Genius, Nibe, Duco, Vasco...


Aanmelden om een reactie achter te laten
The Alsan way (of working): De toonbank