Strategische alliantie

tussen ontwikkelteam Zeeuwse recreatieve vastgoedprojecten en de Belgische sanitair- en keukenspecialist Alsan Valcke

Het Zeeuwse ontwikkelteam, dat bestaat uit ontwikkelaar TEAMforREALaannemingsbedrijf Fraanje en Van de Velde Installatiegroep en verantwoordelijk is voor diverse recreatieve projecten op toplocaties in Zeeland, is een strategische alliantie aangegaan met het Belgische Alsan Valcke. Deze alliantie werd zeer onlangs feestelijk bekrachtigd door de partijen. Alsan Valcke is een prachtig familiebedrijf dat al decennia actief is op het gebied van sanitair, keukens, kranen en allerhande aanverwante producten en is met regelmaat ook al in Nederland actief; hoofdzakelijk in Zeeland.

De partijen ontmoetten elkaar rondom het project Boutique Hotel Philippine dat gelegen is in het Zeeuws Vlaamse Philippine en waar jaarlijks, gedurende al vele decennia, in grote getale Belgische bezoekers een bezoek brengen aan één van de zeven befaamde (mossel)restaurants. In Boutique Hotel Philippine worden 20 luxe recreatieve (hotel)appartementen gerealiseerd die verkocht worden aan particuliere kopers / investeerders die in een combinatie van rendement en eigen gebruik een aantrekkelijke investering zoeken op deze toeristische hotspot die ook bij de zakelijke markt zeer in trek is. Terwijl de 20 luxe (hotel)appartementen in Boutique Hotel Philippine momenteel in aanbouw zijn, werkt het ontwikkelteam ook al weer aan haar volgende projecten in Zeeuws Vlaanderen. Paul Huges van ontwikkelaar TEAMforREAL legt uit; “juist omdat veel bezoekers, kopers en investeerders in Zeeuws Vlaanderen afkomstig zijn vanuit België zochten wij voor dat gebied naar een sterke alliantie met een Belgische / Vlaamse partij om het projectteam op die manier te versterken en daarmee tegelijkertijd een betere toegang te hebben tot de markt van Belgische kopers en investeerders. Natuurlijk houden we daarbij vast aan onze hoge standaards als het gaat om de selectie van projectpartners en zo kwamen wij uit bij Alsan Valcke; een heel prettige partner om mee samen te werken en die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Een familiebedrijf met decennia ervaring in hun branche en met een ijzersterk netwerk in Belgie in het algemeen en de Vlaams-Nederlandse grensstreek in het bijzonder. Een weloverwogen keuze om onze projecten een extra Belgische / Vlaamse ‘touch’ mee te geven”.

 Alsan Valcke heeft al geruime tijd ervaring met het voorzien van Nederlandse projecten op het gebied van sanitair, keukens, kranen en aanverwante producten; in veel gevallen in Zeeland en ook al op (hotel)recreatief gebied. Chris Valcke van Alsan Valcke vertelt “wij werken graag in Nederland en hebben de afgelopen jaren ook veel expertise opgedaan in de samenwerking met Nederlandse bedrijven en zetten graag onze expertise en uiteraard ook ons netwerk in om de projecten tot een succes te maken. Naast recreatieve projecten doen wij natuurlijk ook veel projecten voor permanent wonen en bieden wij de kopers ook individuele showroomtrajecten om hen helemaal op maat te bedienen. Service en kwaliteit hebben wij als familiebedrijf hoog in het vaandel staan. Ontwikkelaar TEAMforREAL opereert met de slogan ‘Property with a Smile’ en dat sprak ons ook direct aan. Samenwerken met een glimlach en de glimlach op het gezicht van de kopers / investeerders ‘toveren’ is voor ons een groot goed”

 Met veel plezier zien de partners de toekomstige samenwerking tegemoet en waarbij het Boutique Hotel Philippine met haar 20 luxe (hotel)recreatieve appartementen al volop in aanbouw is. Het is de bedoeling om het beste van België / Vlaanderen en Nederland / Zeeland hier samen te brengen in prachtige recreatieve projecten die zich omringd weten met een ijzersterk netwerk aan Belgische en Nederlandse kopers / investeerders.  In Boutique Hotel Philippine zijn nog een aantal (hotel)appartementen te koop met een uitstekend rendement en natuurlijk ook volop mogelijkheden om het zelf te gebruiken. Kandidaten kunnen dus desgewenst direct al instappen in deze succesvolle Belgisch / Nederlandse ‘formatie’ en dan genieten van de voordelen in Philippine; ook wel bekend als het meest Belgische stadje van Nederland…. 

Informatie kan ingewonnen worden via +31 (0)88-1900222, info@teamleisure.nlof www.teamleisure.nl/boutique-hotel-philippine

" persbericht TEAMforREAL - strategische alliantie Alsan &  Zeeuwse recreatieve vastgoedprojecten "


Labels
Aanmelden om een reactie achter te laten
The Alsan way (of working): De toonbank