Aquaconcept

Met AQUACONCEPT kiest u voor ervaring en betrouwbaarheid. AQUACONCEPT is uitgegroeid tot de grootste speler op de Belgische markt voor douches op maat. Onze innoverende doucheconcepten onderscheiden zich door een minimalistisch design met grote, profielloze glaspartijen.

Ons aanbod omvat zowel op maat gemaakte douches als regelbare standaardoplossingen die op stock zijn en dus snel geleverd kunnen worden. Steeds uit duurzame materialen, die modern design koppelen aan onderhouds- en gebruiksgemak. Een douche tegen een schuine wand of de inloopopening aan een bepaalde zijde? Dat kan.

In de Personallijn maakt Aquaconcept namelijk de stoutste douchedromen mogelijk. Met op maat gemaakte, innoverende doucheconcepten biedt Aquaconcept u een comfortabele douchebeleving in elke ruimte, groot of klein. Daarbij werkt Aquaconcept alleen met duurzame materialen, zoals veiligheidsglas, inox, enz.

Nieuwbouw of renovatie? De grote glaspartijen van deze inloop- en doorloopdouches volgen altijd de contouren van de muur, ook al is die schuin. De perfecte plaatsing staat of valt met een accurate maatopname, waarvoor AQUACONCEPT zelf instaat. AQUACONCEPT realiseert uw doucheproject niet alleen zonder zorgen, maar ook opvallend snel en efficiënt.De Aquaconcept vaklui staan in voor een juiste opmeting en de sanitaire installateur of Aquaconcept zorgt voor de perfecte plaatsing. Zo wordt uw beschikbare ruimte optimaal benut en geniet u van sfeer én comfort.

In de Designlijn draait alles om stijl, met veel aandacht voor design en piekfijne afwerking. U kiest uit een ruim aanbod eigentijdse standaard douchedeuren en inloopdouches met grote regelbaarheid. Deze aanpasbaarheid op hoogte en breedte garandeert u een bijzonder functioneel en verzorgd resultaat. Er is keuze uit meer dan 15 glassoorten. Verder helpt Aquaconcept u ook spelen met de beschikbare ruimte van uw badkamer. Doucheopstellingen voor een nis of hoek, schuif- of draaideuren met en zonder zijpanelen., … Aquaconcept heeft het allemaal.

Met de Comfortlijn bewijst Aquaconcept ook dat stijlvolle designdouches niet duur hoeven te zijn. Dit gamma omvat standaardproducten in standaardmaten aan een betaalbare kwaliteit: inloopdouches, douchewanden, draaideuren al dan niet met zijpanelen.

Even samengevat, Personal is het volledige maatwerk, Design en Comfort hebben regelbaarheid in de profielen en deze zitten grotendeels in ons SPEED gamma, op stock en snel geleverd. Voor een snelle keuze of snelle oplevering steeds handig.

Benieuwd naar meer?