Alsan steunt vrouwen in de sport

Sponsoring is voor Alsan een communicatie-instrument waarmee het bedrijf haar betrokkenheid wil illustreren bij de samenleving waarin ze dagelijks werkt. Alsan is een bedrijf die dicht bij de mensen wil staan en veel belang hecht aan genieten. Dit vertaalt zich ook in het sponsorbeleid: sport, gezond, positief, fit, goed in je vel, genieten...

Ons beleid gaat veel verder dan louter financiƫle steun. Als actieve, loyale en maatschappelijk betrokken onderneming bouwen wij een langetermijnrelatie met onze partners.

Op sportief vlak richt Alsan zich vooral op de vrouwen in de sport. 
En vooral voor die sporten waarvoor het 'grote publiek' nog niet helemaal open staat. Dames die uitblinken in dergelijke disciplines hebben het vaak moeilijk om voldoende budget bij elkaar te krijgen om op topniveau te kunnen meedraaien. Daar wil Alsan iets aan doen.  Elk jaar wordt uit alle aanvragen een leuk "project" gekozen en wordt dit gesteund voor een volledig seizoen.


KAA GENT LADIES

Komend voetbalseizoen staat Alsan steunt met veel plezier KAA Gent Ladies. De meisjes en vrouwen in Vlaanderen de gelegenheid geven om voetbal te kunnen spelen op topsportniveau in combinatie met hun studies, zodat ze hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen. Daar staan wij met Alsan volledig achter. Hun gedrevenheid en energie is bewonderingswaardig. Dichter bij mooi voetbal kan je niet komen.

Meer info en website: http://kaagentladies.be/nlKRC GENK LADIES


Alsan sponsort dit voetbalseizoen: KRC Genk Ladies. Hun imago van dynamische en moedige uitdagers sluit nauw bij ons aan. Zij belichten, net als Alsan, essentiĆ«le waarden zoals professioneel, SAMEN een team, respect en vertrouwen. We ondersteunen een sport die mensen samenbrengt en toegankelijk is voor iedereen. KRC Genk Ladies is ook een zeer succesvolle club met topambities en die talent heeft.


Meer info en website: http://www.ladiesgenk.be/

DOWNLOADS

KRC Genk Ladies

Download hier uw gratis poster!

KAA Gent Ladies

Download hier uw gratis poster!