Home > ACTIE  > Vakmancheque

VAKMANCHEQUE

Het moment om een bezoekje te brengen aan één van de Alsan showrooms. Tijdens onze ‘Discovery Days' van 10 tot en met 20 oktober worden er gratis vakmancheques uitgedeeld en deze zijn geldig tot 31 december 2018!

Geen stress dus! U heeft na de actiedagen nog even de tijd om rustig uw badkamer of nieuwe verwarmingsinstallatie te bestellen.

Van zodra u uw badkamer of verwarmingsinstallatie besteld hebt, komt uw vakman gratis uw bestelde materialen installeren. Hoeveel uren hij gratis komt installeren hangt af uw totaalbestelling. Hieronder meer info!

Geen tijd om langs te komen tijdens onze actiedagen? Geen probleem! Vraag uw cheque gratis online aan!

Uw gegevens


CONCREET

Bij een bestelling van een badkamer of verwarmingsinstallatie, krijgt u per aankoopschijf van €2.500 excl. btw, 2 werkuren van uw vakman gratis.

€2.500 = 2 (werk)uren gratis
€5.000 = 4 (werk)uren gratis
€7.500 = 6 (werk)uren gratis
€10.000 = maximum 8 (werk)uren gratis


- Deze cadeaucheque wordt enkel uitgedeeld tussen 10 en 20 oktober 2018
- Deze cadeaucheque is geldig bij een bestelling van een badkamer of verwarmingsinstallatie besteld voor 31/12/2018.

- De cheque is niet cumuleerbaar met andere acties
- Enkel geldig bij installatie door een erkend vakman
- Niet geldig op lopende bestellingen

- De cheque is enkel geldig in één van de 6 Alsan showrooms

- Niet geldig bij zelfplaatsing


Belang van goed vakmanschap

Alsan kiest bewust voor de samenwerking met de vakman. De Alsan-dealers bieden je graag extra zekerheid op het vlak van professionalisme, technische expertise én vooral ook kennis van de laatste technologieën. Er zijn dan ook tal van redenen waarom je best kiest voor een erkend vakman om je badkamer-, keuken en/of verwarmingsinstallatie uit te voeren.

Vind uw vakman

Dit online platform werd speciaal ontwikkeld om de zoekende (ver)bouwer en de professional in sanitaire- en installatietechnieken met elkaar in contact te brengen. Vind je niet direct wat je zoekt? Stap gerust één van onze 6 showrooms binnen. De badkamer- en verwarmingsadviseurs helpen je graag verder.