"Step by step, one goes far.."

Je wilt je badkamer (ver)bouwen, maar hoe begin je daaraan? Begin met je tijd te nemen, want de realisatie van een droom vraagt geduld zodat je erna er des te meer van kan genieten. Bedenk ook dat je in deze ruimte toch zeker 10 à 15 jaar doorbrengt en hier niets meer moet aan veranderen, buiten wat accessoires en accentjes misschien. Adem diep in en voor je het weet, geniet je van dat heerlijk deugddoend bad of die verkwikkende douche.


STAP 1: VOORBEREIDING

Voordat je bij ons aanklopt, maak je bij voorkeur al een tekening en/of schets van de indeling van jouw badkamerruimte. Hier let je vooral op de plaats van de deur, de hoogte van eventuele vensterbanken en vreemde hoekjes en kantjes die je in jouw badkamerruimte tegenkomt. Als je een bouwplan hebt, breng je dit bij voorkeur mee.
STAP 2: STAP NAAR UW BADKAMERSPECIALIST

Eens als je de maten hebt, moet je alleen nog naar ons komen. Want vanaf dan gaan wij voor jou aan de slag. Je hoeft je enkel maar te laten adviseren, inspireren én op alle mogelijke manieren laten verder helpen. Kortom, wij doen alles voor jou
STAP 3: UW DROOMBADKAMER SAMENSTELLEN

Op een persoonlijke wijze en onder het genot van een kopje koffie stellen onze adviseurs & interieurarchitecten samen met jou je droombadkamer samen. En voor de kids is er een speelhoek waar zij zich ondertussen kunnen uitleven...
STAP 4: UW WENSEN WORDEN VORMGEGEVEN EN BEREKEND

Jouw wensen en behoeften worden tenslotte gevisualiseerd in een levensecht 3D-ontwerp. Eens dit op punt staat, ontvang je een eerlijke gedetailleerde berekening.
STAP 5: PLAATSING EN GENIETEN

Doe voor de plaatsing beroep op een betrouwbare vakman. Dan kies je voor een all-in formule zonder zorgen! Wij zorgen voor een goede briefing én een vlotte samenwerking. Voor jou blijft het enkel nog genieten... Ook van het voordeliger 6% BTW-tarief indien jouw woning ouder dan 5 jaar is.