• Alsan

Wellness in de badkamer

Een badkamer dient niet enkel om je te wassen of op te maken. Het is ook de ideale plaats om de zorgen van de dag van je af te spoelen of om heerlijk weg te dromen in zalig warm water. Met de juiste badkamertoestellen transformeer je je badkamer in een ware ontspanningsruimte, voor je hele lichaam.


Rainmaker Select - Hansgrohe

De Rainmaker select heeft zijn naam niet gestolen. Een douche nemen krijgt een andere dimensie als je hieronder staat. Zijn combinatie van wit glas en chroom vormen een luxueuze streling voor het oog. Maar het verschil wordt gemaakt door de meer dan 200 straalopeningen van de glazen XXL hoofddouche en de Select-knoppen om de verschillende douchesystemen aan en uit te zetten. Het geheel resulteert in een douchebeleving die uniek genoemd mag worden.


Eon Cabine - Novellini

De strakke douchecabine van Novellini heeft scherp uitgesneden douchewanden en deuren in helder glas. De wanden vormen geen visuele barrière en geven dus ademruimte in een kleine badkamer. De douche is bovendien uitgerust met een exclusief welness-systeem voor optimaal douchecomfort.Legato met visound - Villeroy & Boch

De collectie Legato overtuigt door een tijdloos elegant design en geraffineerde details. Het meest opvallende nieuwe stijlkenmerk van deze reeks is de fijne rand van het bad. Helemaal relaxed word je dankzij ViSound, een ingebouwde geluidsinstallatie die het bad gebruikt als innovatieve geluidsbox. Het systeem is uitgerust met Bluetooth, zodat je moeiteloos verbinding kan maken met je smartphone of tablet.

297 keer bekeken0 reacties

CONTACT

INTERESSANTE LINKS

STICHTEND LID VAN  F.E.S.A.H

Downloads

  • Black Facebook Icon