• Alsan

Verkoopsadviseur badkamer/keuken

Bijgewerkt: 8 feb 2019


FUNCTIE

Je ontvangt en ondersteunt onze klanten in onze toonzaal vol inspiratie. Je adviseert de eindgebruiker en de professionele klant met gevoel voor verantwoordelijkheid en zin voor initiatief. Je zet hun wensen om in een passend ontwerp op maat. Je bent een betrouwbare gids en begeleidt de mensen van het prille begin bij het 3D-ontwerp tot de uiteindelijke bestelling. Ook de dienst na verkoop blijft u garanderen.

PROFIEL

Je bent vlot, enthousiast, commercieel, kwaliteits– , resultaat– en klantgericht. Je bent een echte teamplayer die actief samenwerkt met de andere adviseurs. Je vindt het prettig om op verschillende manieren met interieur bezig te zijn: esthetisch, praktisch en technisch.

Een diploma interieurarchitectuur of interieurvormgeving is daarbij een goede basis.

Een eerste ervaring als verkoper sanitair, keukens e.a. is een pluspunt. Werken op zaterdag vormt geen probleem (vrije dag in de week)


JOB GERELATEERDE COMPETENTIES


De klant verwelkomen, de wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. Interieurinrichtingen en –indelingen ontwerpen en tekenen. Kennis van softwareprogramma’s Innoplus en/of Winner design is een plus.PERSOONLIJKE COMPETENTIES


- Contact-vaardig zijn - Klantgerichtheid - Commercieel zijn - Leervermogen hebben - Zelfstandig werkenWIJ BIEDEN

Een fulltime job met veel persoonlijk contact waarbij je veel mensen ontmoet en kan begeleiden. Je wordt opgenomen in een hecht en collegiaal team van 10 personen in Vosselaar binnen een groeiende organisatie met 130 collega's en 6 vestigingen in Vlaanderen. Dankzij de interne opleidingen van Alsan en de ondersteuning van je collega’s kan je groeien, jezelf ontwikkelen en expert worden in het begeleiden van mensen in ‘aangenaam wonen’.

INTERESSE?

Stuur uw cv en motivatiebrief naar kato.provost@zellien.be of per post: Alsan Zellien, tav Kato Provost, Antwerpsesteenweg 45, 2350 Vosselaar.

tel 014 470 740

396 keer bekeken
  • Black Facebook Icon

CONTACT

INTERESSANTE LINKS

STICHTEND LID VAN  F.E.S.A.H

Downloads