• Alsan

Radiatoren

Mooie radiatoren? Het kan. Er zijn genoeg radiatoren op de markt die gedegen functionaliteit koppelen aan duurzaamheid en een oogstrelend ontwerp. Een onverwacht esthetisch accent dat een woning extra in de verf zet.


BEAMS - VASCO

Deze praktische radiator is opgebouwd uit robuuste maar opvallend lichte en technisch verfijnde profielen. Door de lage waterinhoud komt hij snel op temperatuur, wat meteen ook zijn energiezuinigheid en optimale warmteafgifte verklaart. In combinatie met handdoekrekjes is hij bovendien geschikt voor de badkamer.TABEO - KERMI

Warmtecomfort, functionele kenmerken en een geraffineerde look. De radiator Tabeo brengt die drie vereisten samen, waardoor hij niet enkel thuishoort in de badkamer. Met zijn strakke vorm, karakteristieke gleuven en dynamisch vooruitstekende handdoekbeugels past hij in alle ruimtes van het huis.


FLAPS - ANTRAX

Flaps heeft zijn naam niet gestolen. Het 3 mm dikke oppervlak wordt onderbroken door ‘kleppen’ waaraan je een handdoek of badjas te drogen kunt hangen. De radiator is volledig vervaardigd uit recycleerbaar aluminium en haalt daarmee een hoge warmte efficiëntie. Verkrijgbaar in twee breedtes, twee hoogtes en als elektrische radiator.

591 keer bekeken
  • Black Facebook Icon

CONTACT

INTERESSANTE LINKS

STICHTEND LID VAN  F.E.S.A.H

Downloads