• Alsan

Magazijn & Winkelpunt medewerker - Alsan Smeulders - Bedankt, deze vacature is ingevuld

Bijgewerkt: jun 8


Alsan Smeulders - Bathing, Cooking & Energy

Vacatureomschrijving

Bedankt om onze vacature te lezen!

Je kiest dan ook voor een uitdagende en afwisselende job als magazijn- en winkelpuntmedewerker in onze winkel te Kalmthout, een groeiende groothandel van badkamers, keukens, verwarming en ventilatie.

Met jouw kennis sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in ons magazijn.

Daar zorg je voor het ordenen en klaarzetten van producten op basis van de orders van onze klanten en je kijkt nadien ook de lading na voor deze vertrekt.

In het winkelpunt help je onze klanten met veel enthousiasme bij hun keuze en geef je technische ondersteuning van onze producten.Wij bieden

Je een uitdagende en boeiende job in een groeiend bedrijf. Je werkt in een 4/5 regime met de mogelijkheid naar fulltime. Je maakt deel uit van een gedreven enthousiast team met focus op kwaliteit en teamwork.

Je krijgt een uitdagende verantwoordelijkheid binnen ons logistieke team waar we een perfecte levering op het juiste moment en op de juiste plaats heel belangrijk vinden. En dit alles met veel Enjoy!


Interesse

Word jij onze nieuwe collega?

Contacteer Renaat Blancquaert - HR Manager, renaat@alsan.be Chris Valcke - CEO, chris@valcke.be of Tamara Smeulders - Vestigingsmanager Alsan Smeulders, tamara@smeulders.be


Bekijk alle vacatures op www.valcke.be/jobs


Bedankt & Enjoy!

158 keer bekeken

CONTACT

INTERESSANTE LINKS

STICHTEND LID VAN  F.E.S.A.H

Downloads

  • Black Facebook Icon