• Alsan

Outside Sales Representative, B2B regio Kempen

Bijgewerkt: jan 18PROFIEL

Je geniet ervan om contact te leggen en een samenwerkingsrelatie uit te bouwen met de beslissingsnemers van installatiebedrijven en bouwbedrijven/projectontwikkelaars.

Hierbij geniet je van het luisteren naar de behoeftes van de klant, het inspireren en het ontzorgen vanuit een toegevoegde waarde-verhaal.


Je bent een relatiepersoon en je beschikt over een technische interesse en affiniteit met de bouw- en installatiewereld. Je hebt bij voorkeur reeds een vertegenwoordigersfunctie uitgeoefend of je hebt reeds een commerciële basis opgebouwd vanuit een commerciële binnendienstfunctie.

Je krijgt de tijd en de nodige begeleiding vanuit Alsan om je vertrouwd te maken met je werkomgeving en om je in te werken in je functie. Je hebt vooral veel goesting om Alsan uit te bouwen als partner-leverancier van de vakman!

WIJ BIEDEN

Een uitdagende en boeiende functie in een groeiend bedrijf - Zellien behoort met Alsan tot de top 5 in België- waarin u zich ten volle kan ontplooien. U wordt opgenomen in een enthousiast team waar u zich meteen zal thuis voelen.INTERESSE Stuur uw cv en motivatiebrief naar kato.provost@zellien.be of per post: Alsan Zellien, tav Kato Provost, Antwerpsesteenweg 45, 2350 Vosselaar.

tel 014 470 740

421 keer bekeken
  • Black Facebook Icon

CONTACT

INTERESSANTE LINKS

STICHTEND LID VAN  F.E.S.A.H

Downloads