• Alsan

Energie sparen wordt kinderspelAls je de bouwmarkt kent, is energie besparen kinderspel. Maar voor de consument is het soms moeilijk om door de bomen nog het bos te zien. Onze energie-expert toont je drie wegen die naar een comfortabele en energiezuinige woning leiden.


Leg vloerverwarming

Vloerverwarming verspreidt een aangename warmte. Het is ook een energiezuinige manier om je woning op een constante en comfortabele temperatuur te houden. Bovendien bespaart vloerverwarming je heel wat plaats die je anders verliest aan radiatoren. Bij Begetube en Vasco weten ze daar alles van en hebben ze verschillende legsystemen voor een vlotte installatie. Interessant voor nieuwbouw en renovatieprojecten.Slimme verwarmingsketel

Zoek je een zuinige en compacte gaswandketel, dan is de Remeha Calenta Ace iets voor jou. Deze verwarmingsketel regelt echter niet alleen zeer efficiënt je energieverbruik, dankzij het ingebouwde

Remeha - Calenta eSmart elektronicaplatform kan je hem ook heel makkelijk bedienen. Via de eTwist app ben je altijd ‘geconnecteerd’ en krijg je een waarschuwing wanneer een installateur moet ingeschakeld worden. Klinkt technisch maar is eigenlijk heel gebruiksvriendelijk.

Kies voor een warmtepomp

Energieneutrale woningen zijn de toekomst. En dat plaatje is pas compleet als je een warmtepomp hebt geïnstalleerd. Die gebruikt (gratis) energie uit de buitenlucht om de woning te verwarmen of te koelen. Zo’n systeem, onder andere te vinden in het assortiment van Itho Daalderop, zorgt bijgevolg voor aanzienlijke besparingen op je energiefactuur.

40 keer bekeken
  • Black Facebook Icon

CONTACT

INTERESSANTE LINKS

STICHTEND LID VAN  F.E.S.A.H

Downloads