• Alsan

Aromatherapie voor je badkamer


Versgebakken koekjes. Koffie bij het ontbijt. Een fijne geur prikkelt je zintuigen en geeft je een goed gevoel. Ook in de badkamer, de plek in huis waar je je dag begint en eindigt. Zin in een heerlijke aromatherapie?


Gezonde lucht

Eerst dit: in elke badkamer is een goede

ventilatie een must. Vochtige lucht kan

schimmelvorming veroorzaken en de

luchtkwaliteit aantasten. Ventileren is

dus de boodschap, en daar kunnen ook planten bij helpen. Sanseveria of ficus,

varens of een lepelplant. Ze houden je badkamer luchtig en zorgen voor een frisgroen accent. En met wat takjes eucalyptus ruikt het nog lekker ook. Over lekker gesproken…


Welriekende wc’s

Vergeet het blokje dat je aan de toiletpot moet hangen. Er bestaan vandaag andere manieren om je wc

schoon te houden en lekker te laten ruiken. ViFresh van Villeroy & Boch, bijvoorbeeld, een innovatieve houder voor toiletblokjes achter de toiletzitting die vrijwel onzichtbaar in het keramiek is geïntegreerd. Of Geberit DuoFresh, een toiletframe met geurafzuiging die via een actieve koolfilter onaangename geurtjes omzet in schone lucht.


Functionaliteit & comfort

Niet elke wc is trouwens zomaar een wc. De Connect Air van Ideal Standard combineert een klassiek en tijdloos design met de geruisloze en performante Aquablade spoeltechniek. Die zorgt met een beperkt watervolume voor een hygiënische en volledige spoeling of reiniging. Bovendien spat er dankzij deze techniek geen water meer op. Zo blijft je toilet én je badkamer lekker fris.

970 keer bekeken

CONTACT

INTERESSANTE LINKS

STICHTEND LID VAN  F.E.S.A.H

Downloads

  • Black Facebook Icon