Kiezen voor Alsan?

Zorgeloos

Alsan brengt je in contact met een gekwalificeerd vakman die zorgt voor een optimale en perfecte installatie. Wij staan in voor een hoogstaande dienst na verkoop.

All in

We hebben alles voor badkamer, keuken, verwarming en energie-voorziening. Het begint met het juiste advies binnen jouw budget vanuit een esthetisch, duurzaam en technisch oogpunt.

Persoonlijke aanpak

We zijn zelfstandige ondernemers die duidelijke informatie geven en onze afspraken nakomen, want ons vak is onze passie. Daarom word je altijd met de glimlach ontvangen.

Gegarandeerd top

topmerken en exclusieve Alsan-merken in showrooms die een uitstap meer dan waard zijn.

Kies je voor Alsan? Dan kies je voor meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van badkamers, keukens en energievoorziening. Jij kan rustig genieten terwijl onze interieurspecialisten je begeleiden bij het van A tot Z realiseren van je droomproject in de badkamer, temperatuurcomfort in je woning of het optimaliseren van je energiefactuur.

Bovendien vind je bij ons al het nodige materiaal om je project af te werken waaronder enkele exclusieve Alsan merken. Daarnaast brengen wij je in contact met een gekwalificeerd installateur of ben je meteen samen met je vakman welkom. Want de realisatie van een droom vraagt om een perfecte installatie! Ook voor een feilloze levering in functie van de gemaakte afspraken, kan je op Alsan rekenen.

Wij zijn er voor u!

Alsan Smeulders
Kalmthout (Antwerpen)
Alsan Versani
Herenthout (Antwerpen)
Alsan Zellien
Vosselaar (Antwerpen)
Alsan Blanco
Wetteren (Oost-Vlaanderen)
Alsan Valcke
Eeklo (Oost-Vlaanderen)
Alsan Bastiaens
Bilzen (Limburg)

Wist je dat?

Since
partners
showrooms