Over Alsan

Kies je voor Alsan? Dan kies je voor meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van badkamers, keukens en energievoorziening. Jij kan rustig genieten terwijl onze interieurspecialisten je begeleiden bij het van A tot Z realiseren van je droomproject in de badkamer, temperatuurcomfort in je woning of het optimaliseren van je energiefactuur.

Bovendien vind je bij ons al het nodige materiaal om je project af te werken waaronder enkele exclusieve Alsan merken. Daarnaast brengen wij je in contact met een gekwalificeerd installateur of ben je meteen samen met je vakman welkom. Want de realisatie van een droom vraagt om een perfecte installatie! Ook voor een feilloze levering in functie van de gemaakte afspraken, kan je op Alsan rekenen

Zorgeloos

Alsan brengt je in contact met een gekwalificeerd vakman die zorgt voor een optimale en perfecte installatie. Wij staan in voor een hoogstaande dienst na verkoop.

All in

We hebben alles voor badkamer, keuken, verwarming en energie-voorziening. Het begint met het juiste advies binnen jouw budget vanuit een esthetisch, duurzaam en technisch oogpunt.

Persoonlijke aanpak

In de showroom kan je rekenen op duidelijke informatie en afspraken die we nakomen, want ons vak is onze passie. Daarom word je altijd met de glimlach ontvangen.

Gegarandeerd top

topmerken en exclusieve Alsan-merken in showrooms die een uitstap meer dan waard zijn.

SKM_C364e18061610460.jpg

Trotse shirtsponsor van KV Oostende : seizoen 2018-2019

seizoen 2019-2020

Alsan koos ervoor om  bij KV Oostende in de spits te lopen bij de belangrijkste shirtsponsors. 

voetbal.JPG

Alsan steunt vrouwen in de sport :

seizoen 2017-2018

seizoen 2018-2019

seizoen 2019 -2020

Alsan heeft met trots twee nationale vrouwenvoetbalelftallen gesteund: KRC Genk Ladies en KAA Gent Ladies.

Alsan Valcke blijft ook vandaag KAA Gent Ladies verder steunen

CONTACT

INTERESSANTE LINKS

STICHTEND LID VAN  F.E.S.A.H

Downloads

  • Black Facebook Icon