"Ontspannen in de perfecte douche."

De één doet het ‘s morgens, de andere ’s avonds, maar we doen het allemaal: douchen en we doen het op automatische piloot. Je denkt misschien dat je het 100% onder de knie hebt, maar niets is minder waar. Hieronder enkele tips om je douchesessie te optimaliseren!
badeend onder de douche
Tip 1 - douchen met lauw water

Om de natuurlijke oliën van onze huid niet te beschadigen, neem je best een korte lauwe douche.

badeend onder de douche
Tip 2 - goed afspoelen

Restjes schuim of zeep afdrogen kan tot irritatie leiden. Probeer een zachtere gel met hydraterende elementen zodat de huid kan herstellen na een wasbeurt.

badeend onder de douche
Tip 3 - Minimaliseer schuim

Last van een droge, ruwe huid? Misschien is het de oorzaak van de bubbels of het schuim die de natuurlijke oliën van je huid aantasten.

badeend onder de douche
Tip 4 - Gezichtsmasker voor het wassen

Het aanbrengen van een gezichtsmasker na het douchen kan de huid droog maken. Gebruik na het wassen liever een hydraterende crème of lotion.

badeend onder de douche
Tip 5 - Let op met afdrogen

Met een handdoek jezelf ruw afdrogen is geen goed idee. Probeer uw huid droog te deppen en je zal minder last hebben van een geïrriteerde huid.

Nog meer douches
dobla bad hsk
Gallery 3000

Kiezen voor een zwarte douche geeft je badkamer meteen een lux e uitstraling. Ontdek nu de echte eyecatcher voor jouw badkamer: de Gallery 3000 douche van Duka in een zwarte afwerking. In combinatie met een zwarte kraan en zwarteac cessoires wordt je badkamer omgetoverd tot het pareltje van het huis

> Meer Duka

duka logo
verdi novellini
Verdi

Ontdek nu de strakke douchecabines van Verdi van Novellini. Ze passen werkelijk in elk interieur. De profielen en handgrepen zijn vervaardigd uit chroom dat zonder uitstoot van schadelijke stoffen wordt gemaakt. Het glas gaat kalk- en bacterie-vorming tegen en is eenvoudig te reinigen. Opvallend: de glazen achterwanden zijn in kleur uitgevoerd. Je kan kiezen uit zwart, wit, grijs en rood. Wat een blikvanger!

> Meer Novellininovellini logo
Frigo tda
Frigo

Creëer een uniek gevoel van transparantie voor je hoekdouche met Frigo. Je hebt geen connectie-profielen nodig, omdat het glaspaneel van de deur een rechte hoek heeft. Daardoor is de douche mooi transparant en heeft hij een grote instap. Genieten maar!

> Meer TDA

TDA logo
squaro infinity villeroy & boch
Squaro Infinity

Met zijn minimalistische uiterlijk en maximale esthetisch impact is Squaro Infinity een indrukwekkend voorbeeld van een moderne badkamer. De verzonden afvoer met chroomlijst is een prachtig detail. De bak wordt exact op maat gemaakt en vervaardigd uit het innovatieve materiaal Quaryl. Dit zorgt ervoor dat de douche slag- en krasvast is en gemakkelijk te reinigen.


> Meer Villeroy & Bochvilleroy en boch logo
stonetto douchebak van duravit
Stonetto

Creëer eenheid tussen de douchevloer en de afvoerdekking met Stonetto, die volledig vervaardigd is uit het nieuwe Duravit-materiaal 'Durasolid'. De vloer ziet er uit als steen en voelt ook zo aan. Het matte oppervlak is antraciet, zand of wit, is krasbestendig, resistent en eenvoudig in onderhoud. Ervaar een compleet nieuwe, archaïsche douchesensatie.


> Meer over Duravitduravit logo
carrodrain twiggi
Twiggi

De Carrodrain Twiggi is een douchegoot die uitblinkt in pure eenvoud. Een knap rooster van slecht 3 cm breed dat doorloopt van muur tot muur. Bovendien is bij deze douchegoot de sifon uitneembaar en makkelijk te reinigen. Met een inbouwhoogte vanaf 56 mm kan je een vlakke douche zonder opstapje realiseren.


> Meer over Carrodraincarrodrain logo