Vacature

Planning and logistics officer

Bathing, Cooking & Energy

Is je interesse gewekt?

Bedankt alvast om deze vacature dan in meer detail door te nemen!

.

Wat is jouw rol:

-  Je volgt het proces van bestellingen op vanaf de goedkeuring van de offerte tot en met de oplevering op de werf.

-  Je werkt hiervoor regelmatig samen met het logistieke team, onze verkopers, aankoop, handling, keukenplaatsers, service na                                  verkoop en last but not least; de klant!

-  Je bent het logistieke aanspreekpunt voor professionele klanten, met proactieve communicatie voor o.a. orderbevestigingen, werf planning, beschikbaarheid van artikelen, mogelijke vertragingen, … We ontzorgen de loodgieter en de installateurs.

-  In het geval van keukens, plan je de opmeting, de kwaliteitsvolle plaatsing & tijdige oplevering; in samenspraak met externe en                           interne plaatsers.

-  Je staat in voor een correcte verwerking van project- en renovatiedossiers in het ERP systeem en linkt de  juiste informatie door naar               andere systemen en personen.

-  Aan leverancierskant volg je de beschikbaarheid en leveringstermijnen van bestelde goederen op. Je communiceert hierbij met respect en vertrouwen, maar ook met de nodige assertiviteit. Bij aanleveringsproblemen kan je zelfstandig alternatieve oplossingen voorstellen, uitwerken en opvolgen.

-  Je rapporteert wekelijks naar de logistieke verantwoordelijke en kan op zijn hulp rekenen voor speciale gevallen.

.

Wat vragen wij:

- Je hebt reeds een eerste succesvolle commerciële ervaring opgedaan in de wereld van de keukens. Uiteraard ben je wel gepassioneerd door alles wat met woning en bouw te maken heeft.

-  Je hebt al een eerste succesvolle ervaring opgedaan in de wereld van planning en logistiek.

-  Ervaring en passie voor de bouw is een groot pluspunt.

-  Je hebt minimaal een graduaatsdiploma in een commerciële of technische richting of opereert op een gelijkwaardig niveau door ervaring.

-  Je kan goed overweg met het MS Office pakket en hebt ervaring met planningssoftware en ERP systemen

-  Een gestructureerd overzicht opbouwen van verschillende informatiestromen is voor jou kinderspel. Je bent in staat om proactief,            gestructureerd en zelfstandig issues te coördineren en op te volgen tot het einde.

-  Je beschikt over een groot luister- en inlevingsvermogen, en kan op een duidelijke en correcte manier communiceren, zowel naar klanten als binnen je team. Daarbij is beheersing van de Nederlandse taal belangrijk; kennis van Frans, Duits en Engels is een meerwaarde.

-  Je bent resultaat gedreven, zowel wat je individuele objectieven betreft als die van je team en organisatie.

.

Wij bieden je:

- Een uitdagende en boeiende job in een groeiend bedrijf.

-  Een marktconform loon en extralegale voordelen.

-  Een uitdagende en boeiende job in een sterk groeiend bedrijf.

-  De voldoening om mooie projecten van start tot finish mee te beleven en het resultaat van je werk te zien.

-  Je komt terecht in een gedreven team met focus op resultaat, kwaliteit, teamwork en een open communicatie. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd om de team spirit te bevorderen.

-  Je bent geen nummer. Persoonlijke resultaten worden opgemerkt en gewaardeerd en bieden uitzicht op concrete carrièrekansen. Alsan ondersteunt je hierbij door een permanente aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

.

Interesse alleen maar toegenomen…?

Stuur je gedetailleerd CV en motivatiebrief dan naar Renaat Blancquaert - HR Manager,

Contacteer Renaat Blancquaert - HR Manager, renaat@alsan.be .

Alvast bedankt voor je reactie!

.

Tot binnenkort!