Vacature magazijnier

Magazijnier

- Limburg -

Badkamers, verwarming, ventilatie & airco

Is je interesse gewekt ?

Bedankt alvast om deze vacature dan in meer detail door te nemen !

.

Functieomschrijving:

Je bent de dagdagelijkse contactpersoon van zowel de installateur als de particulier aan de toonbank-afhaalbalie en je geeft met plezier praktisch en technisch advies over sanitair, verwarming en ventilatie. Je luistert met interesse naar de behoeften van je klant en samen met de klant ga je op zoek naar een passende oplossing. Heel vaak kan je onmiddellijk de oplossing aanreiken en soms zal je info dienen op te zoeken of samen met je collega's zoeken naar een oplossing. Je geniet van klantencontact en het aanreiken van oplossingen en tips. Verder horen alle voorkomende magazijnwerkzaamheden tot je takenpakket, leveringen inboeken en klaarzetten, opruimen, telefoons beantwoorden,…etc.

.

Jouw profiel:

Je kan goed luisteren en uitleg geven zodat je een tof contact kan opbouwen met de klanten aan de toonbank-afhaalbalie. Je bent vertrouwd of hebt een affiniteit met sanitair en verwarming en je houdt ervan om je productkennis voortdurend bij te schaven. Heb je reeds ervaring in de praktijk via een andere functie of zelfs op de werf ? Super, laat het ons weten !

.

Persoonsgebonden competenties:

·         Contactvaardig zijn

·         Klantgerichtheid

·         Creatief denken (Inventiviteit)

·         Samenwerken als hecht team

·         Commercieel zijn

·         Leervermogen hebben

.

Wij bieden je:

Je hebt zin in een gevarieerd en uitdagend takenpakket. Met de nodige zelfstandigheid en ruimte voor initiatief bouw je samen met je collega’s aan het succes van onze groeiende en dynamische Alsan-organisatie.

.

Interesse alleen maar toegenomen…?

Stuur je gedetailleerd CV en motivatiebrief dan naar Alsan J. Bastiaens tav Sophie Hoenen

Alsan J. Bastiaens

Tongersestraat 80

3740 Bilzen

T. 089 51 96 60

E. sophie.hoenen@bastiaens.be

.

Alvast bedankt voor je reactie!

.

Tot binnenkort!