The Alsan Way (of working) : de Toonbank

Toonbank Alsan

Lekt je keukenkraan ? Heeft je warmwaterboiler een stuk onderdeel ? Bij lastige beschadigingen of dringende defecten is het niet altijd evident om op korte tijd de juiste oplossing te vinden. Net daarom beschikt Alsan over haar eigen unieke servicepunt: de Toonbank . Een centrale hub in iedere Alsan-showroom waar zowel particulieren als professionele vakmannen terecht kunnen voor advies op maat, het nodige materiaal en een geschikte oplossing voor ieder probleem.

Toonbank

De Alsan-Toonbank is meer dan een handig meubel, want met een uitgebreide voorraad – van lijm tot diverse koppelstukken of afvoerbuizen – en ervaren medewerkers heeft het alles in huis om zowat ieder technisch probleempje op te lossen. Onervaren beginner, handige doe-het-zelver of bekwame professional: werkelijk iedereen met een vraag kan zich zonder afspraak aanmelden bij de Toonbank. Een expert bekijkt je situatie, overloopt de mogelijkheden en geeft advies. Het nodige materiaal krijg je nadien simpelweg mee. Voor complexere zaken of bij nood aan diepgaander advies verwijst de Toonbank-medewerker je door naar de correcte afdeling. Ben of ken je zelf geen installateur? Alsan heeft het juiste netwerk dat je onmiddellijk in contact brengt met een beroepsvakman.

De Toonbank, het snelle servicepunt op jouw maat!

Service met een drankje

Zoals steeds bij Alsan staat ook bij de toonbank een persoonlijke aanpak centraal en met de bedoeling je te ontzorgen. De medewerkers zijn doorgewinterde experten met een jarenlange ervaring en een bekendheid bij de klanten. Een vriendelijk praatje is dan niet ongewoon-al helemaal niet wanneer de bar op vrijdagavond geopend wordt! Heb je iets besteld maar een strak schema? Wij slaan het item simpelweg op in onze nachtkluis; met een veilige toegangscode pik je je bestelling op wanneer je kan. Daarnaast zijn we steeds open op zaterdagvoormiddag!

Ontmoet onze Toonbank-experts:

Alain, Alsan Kalmthout

“Ook na bijna dertig jaar ervaring sta ik iedere dag met veel plezier op om mijn werk te beoefenen. En dat zien mijn klanten ook, want ik begroet ze altijd met een lach. Ik neem ook de moeite om met hen mee te denken, om samen met hen de juiste oplossing te vinden.”

Filip, Alsan Eeklo

“Ik werk ondertussen al zo lang in de sector en bij Alsan (bijna veertig jaar) dat onze klanten me kennen en specifiek achter mijn hulp vragen. Zowel particulieren als installateurs kunnen bij mij terecht voor onder meer toe- en afvoer, boilers, klein installatiemateriaal of kraanwerk.”

Vorige inspiratie

De ideale badkamer