Pers & Media

Welkom bij Alsan!

Alsan Valcke in OKEE

Alsan Valcke meer dan ooit klaar voor de toekomst

Tijden veranderen vlug en dat beseffen ze bij Alsan Valcke maar al te goed. In een tijdperk van doorgedreven digitalisering zijn ze bij dit bedrijf steeds dicht bij de klant, zowel offline als online.

(OKEE-ondernemingskring Eeklo - bedrijfsreportage 25 augustus 2020 - tekst en foto's: Michel Wijne)

Lees meer

Alsan Valcke in ' Alle zaken op een rijtje ' - Kanaal Z

Voor het programma ' Alle zaken op een rijtje' kwam Kanaal Z langs in onze showroom met deze vragen: "De badkamer en de keuken zijn plekken waar we veel tijd besteden. Daarom is het belangrijk dat je er je goed voelt (Enjoy). Maar wat past bij jou? En, kan je huis niet nog energiezuiniger?"

David Lannoy, vestigingsmanager van Alsan Valcke en Jasmine Wulteputte, CFO van Alsan vertellen je waar Alsan voor staat.

Alsan J. Bastiaens

Interview met Danny Hoho

In 2012 nam Danny Hoho de zaak over van Jean Bastiaens.  “Enerzijds blijven we sterk inzetten op installateurs en bouwprofessionals die zich bij ons goed geruggensteund voelen, omwille van onze expertise en strikte opvolging. Anderzijds zijn bouwpromotoren, studiebureaus en architecten kind aan huis, want ze weten dat wij hun klanten perfect zullen helpen met zowel de technieken als het sanitair.” Vanaf de oprichting in 1991 is Bastiaens lid van ALSAN, een nationale groepering van sanitaire groothandels.

Lees meer