1898 The Post - Korenmarkt 16

1898-The-Post-The-Carriage-3-2

Sfeer

Projectontwikkelaar: Korenmarkt 16

Project: 1898 The Post ( Zannier Hotels)

Regio: Gent

38 hotelkamers

BADKAMER

Hotel 1898 The Post

Liggend aan de samenvloeiing van de Leie en de Schelde, onthult Gent zich in de loop van de tijd. Verleidelijk en gastvrij, wordt Gent beschreven als een van de best bewaarde geheimen van Europa. Gent kan immers het beste langzaam ontdekt worden en is het wachten waard.

De ‘1898 The Post’ is zonder twijfel de reïncarnatie van alle hotels die eraan voorafgingen in de stad van het Lam Gods, met dezelfde geest, dezelfde intieme schoonheid, die zich in elke kamer openbaart. Een ode aan de oorsprong. Elk van de 38 kamers ademt warmte, gemoedelijkheid en persoonlijkheid uit, maar elk is uniek en heeft zijn eigen verhaal.

De hoge plafonds en de donkergroene muren geven een bijzondere elegantie aan de warmte die elke kamer uitstraalt. Grote ramen, het hout dat overal zit en een indirecte lichtinval vullen elke kamer met een comfort zodat je je al snel thuis voelt voordat je uitgepakt hebt.

De antieke meubels uit de 20e eeuw staan ​​harmonieus naast elkaar met moderne technologie die zorgt voor een maximaal comfort voor onze gasten.

Deze uitzonderlijke kamers, ontworpen met flair en oog voor detail, tonen een zeldzame elegantie, weerspiegelen geografisch inzicht en esthetische samenhang en integreren op natuurlijke wijze in het interieur van dit nieuwe hotel. De kamers en suites in dit hotel variëren van 20 tot 65 m2 en bieden een adembenemend uitzicht over de stad.

 

 www.1898thepost.com

Vorige inspiratie

Vaartdijk - Urban Link

Vaartdijk-Brugge-Close-up-1300x910
De Schaapshoeve - Imroder

Volgende inspiratie

De Schaapshoeve - Imroder