Blog

Overwinteren on a budget: zo maak je je woning energiezuinig

Overwinteren on a budget: zo maak je je woning energiezuinig

De energieprijzen swingen aan recordtempo de pan uit, en dat heeft iedereen geweten. Met z’n allen zijn we op zoek naar de beste manieren om te besparen tijdens de koudere wintermaanden, passend bij ons eigen budget en levensstijl. Door het bos zien we de bomen niet meer, terwijl het verschil ook in de kleinere dingen kan liggen. Laat je door Alsan inspireren en ontdek hoe je met elk budget de energiefactuur dit seizoen zo laag mogelijk houdt.

De strijd tegen de hitte en de energieprijzen

De strijd tegen de hitte en de energieprijzen

Wie een duel met de hitte in huis wil aangaan, moet vandaag de grote middelen inzetten, want met het briesje van de ventilator kan je al lang geen ruimte meer koelen. Een comfortabele binnentemperatuur wint aan belang in een steeds warmer wordend klimaat en een post-corona tijdperk waarin wonen en werken gezwind in elkaar overgaan. Maar wat ons vooral bezig- of zelfs tegenhoudt, zijn de stijgende (ver)bouw- en energieprijzen. Wat is de duurzaamste keuze op lange termijn en welke oplossing biedt mij het meeste comfort? Alsan houdt het hoofd koel en gooit de Remeha Diva-airconditioning in de strijd.

Er even tussenuit... in je badkamer! Welk citygevoel haal jij in huis?

Er even tussenuit... in je badkamer! Welk citygevoel haal jij in huis?

Kuier je in gedachten al door de sprookjesachtige steegjes van je volgende citytrip? Verdwaald in het labyrint van je gedachten geniet je nu al van het verdiende dolce far niente. Maar wat als je eigen badkamer een net zo’n idyllische en inspirerende plek kon zijn? Daarom brengt Alsan je favoriete vakantiebestemming in huis. Niet met een bescheiden, muffe ansichtkaart, maar met drie imposante interieurstijlen geïnspireerd op Parijs, Milaan en Kopenhagen. Van waar doe jij de groetjes?

Verbouwen zonder zorgen? 3 manieren hoe Alsan dat aanpakt!

Verbouwen zonder zorgen? 3 manieren hoe Alsan dat aanpakt!

De immomarkt bevindt zich de laatste maanden – zeg maar de voorbije twee jaar – op een hoogtepunt. Een nieuwe stek laat velen dromen van een rooskleurige toekomst, maar doet ook grijze haren groeien bij het idee aan (ver)bouwen. Al kan aan (ver)bouwen ook een positieve connotatie vasthangen, dat bewijst Alsan. Of het mindfulness zal zijn, gaan ze niet claimen, maar wat ze wél garanderen is een stressloos parcours. Van plan tot oplevering voor badkamer, keuken en technieken, Alsan is jouw start naar zorgeloos (ver)bouwen en staat erop dat je met een glimlach kan terugblikken op je bouwproject of renovatie. Ontdek hier de Alsan Way: ontzorgen van A tot Z.