Badkamer

De Badkamer... We beginnen en eindigen er de dag. We zijn er om ons te wassen, klaar te maken, tanden te poetsen, ... Het is een centrale ruimte in huis en we brengen er heel wat tijd door. Wist je dat we per week maar liefst 4,2 uur voor de spiegel staan?

Vroeger had men een badkamer gewoon om praktische redenen, maar vandaag is dat helemaal anders. Het is een ruimte, waar we na een helse werkdag genieten van een oase van rust. Je badkamer verdient dan ook de nodige aandacht. Bij Alsan helpen we je graag op weg om er met elegant design en producten van topkwaliteit een pareltje van te maken.

De start van zorgeloos (ver)bouwen.

Badkamer : sterke leverancier-partners

Voor onze klanten is enkel het beste goed genoeg. We kiezen dan ook resoluut voor professionaliteit en kwaliteit. Sterke partners vormen immers de basis van onze aanpak. Naast alle bekende merken, bieden we onze klanten ook enkele exclusieve toppers aan. Stuk voor stuk hoogwaardige merken, die garant staan voor badkamercomfort van topniveau.

Ontdek hier onze Partners

Tijd voor jezelf

Even tijd maken voor jezelf. Dat is waarvoor een mooie en degelijke badkamer staat. Van deze ruimte een stek maken die echt helemaal bij je past, is essentieel. De Juiste keuze maken is dan ook heel belangrijk.

Wanneer je badkamer vernieuwen?

De Ideal badkamer

Bouw- en verbouwdromen hebben we allemaal. Vooral de badkamer is een populaire plek in huis, want meer dan ooit nemen we deze ruimte liefst als eerste onder handen en transformeren we het tot een oase van rust en ontspanning. Verschillende trends en mogelijkheden schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond, met als resultaat een bonte badkamerjungle. Zie je door de bomen het bos niet meer? Of zit je boordevol ideeën maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Alsan leads the way en helpt jou bij het samenstellen van jouw perfecte badkamer.

Je eigen uniek badkamer

Welkom bij Alsan!

De start van zorgeloos (ver)bouwen