ANTRAX.IT

ANTRAX.IT

Warmte met design

ANTRAX.IT ligt op slechts 40 km van Venetië, en het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van designradiatoren en open haarden met een superieure stylingwaarde. Antrax.It begon als een familiebedrijf in 1997 en betrad aanvankelijk de markt met de productie van open haarden en breidde vervolgens het productassortiment uit met radiatoren en handdoekverwarming.

De belangrijkste sterke punten van Antrax.It zijn vanaf het begin het gebruik van innovatieve materialen en het streven naar originele vormen. Elke radiator is functioneel en tegelijkertijd ook aantrekkelijk, en wordt zo een echt onderdeel van het interieur, dat naadloos aansluit bij de beoogde omgeving.

Het merk gebruikt inderdaad de allerbeste technologieën om radiatoren te produceren die de beste prestatieniveaus kunnen leveren met respect voor hulpbronnen en het milieu. Deze groene eigenschap van het in Veneto gevestigde bedrijf is terug te vinden in elke radiator, van de Design-lijn tot de verwarmde handdoekrekken. Enkel bij Alsan

Ontdek meer