Spelen met kleur

Kleuren wekken emoties op en zijn niet uit ons leven weg te denken. Het zorgt voor een aangename sfeer en geeft karakter aan ruimtes. Overal in huis wordt er gespeeld met kleurtjes. Ook in de badkamer!

Bij Alsan kunt u terecht om naar hartelust kleuren te combineren en te zoeken naar de badkamer die bij u past.oni radiator vasco
Oni in kleur

Flinterdun, heerlijk warm en een streling voor het oog. Met ONI verlegt Vasco de grenzen van radiatordesign. De ONI is amper 8 mm dik, 50 cm breed en beschikbaar in drie hoogtes: 140, 180 en 200 cm. Je kan ook kiezen voor handdoekuitsparingen. Deze tijdloze eyecatcher is energiezuinig, gemakkelijk te installeren en is beschikbaar in… 52 kleuren!
vasco logo
stonetto douchebak duravit
Stonetto Douchebak

Creëer eenheid tussen de douchevloer en de afvoerdekking met Stonetto, die volledig vervaardigd is uit DuraSolid. De vloer ziet er uit als steen en voelt ook zo aan. Het matte oppervlak in antraciet, zand of wit is krasbestendig, resistent en eenvoudig in onderhoud. Je kan hem vloergelijk, halfingebouwd of door plaatsing van boven installeren. En gezien hij zelfdragend is, heb je geen potenset nodig.

duravit logo
kaldewei miena
Miena waskom

De ronde en vierkante waskommen van KALDEWEI hebben een elegant, zacht uiterlijk en een puristisch
design. Ze zijn gemaakt van robuust, geëmailleerd staal. Wat ze extra bijzonder maakt? Ze zijn beschikbaar in de standaard sanitairkleuren maar ook in acht matte kleuren.

kaldewei logo
cristina tricolore verde
Tricolore Verde

Tricolore Verde onderscheidt zich door eenvoudige geometrische lijnen en elegantie. Een hedendaagse klassieker die terugkeert naar de essentie. De Tricolore Verde is beschikbaar in verschillende hoogtes, waardoor hij bij elke waskom past.
cristina logo
exclusief verkrijgbaar bij Alsan in Belgie
Muna Hoesch
Muna douchebak

De MUNA douchebak is slechts 30 mm diep en ultravlak. Je kan hem met of zonder opstapdrempel inbouwen. Hij is vervaardigd uit mineraalsteen Solique en beschikbaar in wit, beige, leigrijs, steengrijs, telegrijs, terra bruin en crème. Mooi!hoesch logo
joy cerasa
JOY collectie

De Joy-collectie van het Italiaanse Cerasa is tegelijk elegant en functioneel. Je kan kiezen uit afgeronde en rechthoekige modules en tal van kleuren in mdf of hout. Ook voor de binnenafwerking zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Eén ding is zeker: met Joy kies je voor een badkamer die perfect bij jouw persoonlijkheid past en voor urenlang plezier in de badkamer.
cerasa logo
exclusief verkrijgbaar bij Alsan in Belgie