Home > Cooking > Lindsay

"Van zo'n keuken ga je zingen"

Zangeres Lindsay is meer dan een ambassadrice van het Vlaamse levenslied. Ze is ook een echte keukenprinses. Bij Alsan vond ze haar gepersonaliseerde keuken van Vika. Wij waren benieuwd wat Lindsay ervan vindt!

Lindsay: “Ik had via vrienden gehoord dat Alsan een professionele en persoonlijke service biedt. Ik breng veel tijd door in mijn keuken, dus ik vind een mooie en praktische keuken heel belangrijk. De mensen van Alsan hebben me heel goed geholpen, je merkt duidelijk dat ze weten waarover ze praten. Maar de persoonlijke service sprong er echt wel uit voor me. Het was net alsof ze bezig waren aan hun eigen keuken!”

Lindsay: “Omdat je de keuken volledig kan laten personaliseren. Je kan zelf de kleuren en de afmetingen kiezen. Dat vond ik wel belangrijk. En als ik een opmerking had dan gaf de medewerker van Alsan me tips pro en contra. Zo wou ik bijvoorbeeld een kastje van 30 cm kiezen, maar dat bleek niet zo een goed idee te zijn. Anders had ik te weinig plaats gehad.”

Lindsay: “Ja zeker, ik ben ook naar de showroom geweest. Ik wist wel wat ik wou, ik wou gaan voor de landelijke stijl en die vond ik snel terug bij Alsan. Ik had een foto laten zien wat ik in gedachten had en daar hebben zij verder op gebouwd. Toen ik het ontwerp kreeg, leek het net alsof de keuken al in mijn huis stond.”
Lindsay ging onze Alsan Challenge aan. We daagden haar uit om zo snel mogelijk een menu klaar te maken. Bekijk hier het resultaat!