Alsan Duck Days of Summer


De cocktails staan klaar, de barbecue wordt aangestoken, vrienden en familie worden uitgenodigd, lachende gezichtjes, de zon schijnt, vlindertjes fladderen vrolijk, kindjes spelen opgewekt buiten met de Alsan voetbal, de Alsan zonnebril op.. Ja.. Het is zomer!

En dit jaar worden deze zalige taferelen op de lens vastgelegd samen met Lilo en doorgestuurd naar
communicatie@alsan.be. Wie weet sluit jij de zomer wel af met een heus Alsan zomerpakket of sta je op het einde van dit jaar wel mee te dansen op de tonen van het Festival van de Ambiance met jouw vrienden of familie.

Hoofdprijs: 5 x tickets voor het Festival van de Ambiance

Op 21 september wordt de ultieme winnaar door de jury gekozen. De winnaar mag met 4 vrienden gratis naar het Festival van de Ambiance in 't Kuipke in Gent op zaterdag 1 december.

> Meer info op www.festivalvandeambiance.be

3 x Zomerpakketten

Op het einde van elke maand (juli/augustus/september) worden alle foto's op de Alsan Facebookpagina geplaatst. De foto met de meeste likes na 1 week krijgt een gratis zomerpakket!

Wat zit er in een zomerpakket? Een deluxe Chill and Relax luchtmatras, Alsan cuvée, Alsan zonnebril, Alsan gastenhanddoekje, Alsan voetbal
Contactformulier

Formulier niet zichtbaar? Stuur uw foto's voor 21 september door naar communicatie@alsan.be
Actievoorwaarden
> Actie tot en met 21 september 2018
> Enkel foto's met de paarse eend en het Alsan logo worden geaccepteerd om deel te nemen aan de wedstrijd
> Als u foto's doorstuurt, geeft u toestemming dat deze gedeeld mogen worden op de Social Media pagina's van Alsan (Facebook, Instagram)